1 hetes kisbabával hazatérve Cano corso fajtájú 3 éves kan kutyám, feleségemre és a kisbabára morgott, támadó jelleggel. Változhat-e ez jobb illetve rosszabb irányba? Mi lenne részemről a leghelyesebb magatartás?
Nálunk is ilyesmi probléma van, a kislányom 1 éves múlt a Cane Corso kan kutyánk pedig 2.
Nemtudom h a tüzelési időszak miatt van-e, de 1 hónap alatt 3.szor kapta meg a lányomat, ráadásul ok nélkül, mivel nem volt a közelébe, nem nyúlt a kajájába, nem toporzékolt, nem hangoskodott.Mivel már magától megy a lányom, én csak követem.Egyszer csak lassan odajött a kutya ésmár harapta is a kiskezét.A furcsa, hogy nem gondoltam volna, mert 1 hónappal ezelőtt, még semmi baj nem volt, mióta megszületett a lányom, 1 morgást nem ejtett felé, mindenhová kísérgette, idegenektől védte, állandóan nyalogatta stb..
nem, tudom milyen amikor csak játékból "kap" harapgál....
támadó jellegű odakapás volt, előtte pedig vadászösztön szerűen szúrósan nézte a kislányom, odasétált és bumm, 1 karcolás sem lett rajta hálisten, de ha nem vagyok ott, lehet súlyosabb következménye.
Ha támadó jellegű lett volna, akkor a gyerekeden lenne pár sérülés, nagyjából élete végéig.
Nagyszerű, hogy ilyen emberek ilyen kutyát tarthatnak és még gyerekük is van. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!