Beengedjem náthásan, vagy rosszabb neki a hőingadozás?
Van egy idős talált kutyám. Kinti kutya lehetett korábban, mert nem is akart bejönni az első pillanattól kezdve. Tegnap konstatáltam, hogy tüsszög, erőszakkal bent tartottam éjszakára, de bent még ha le is veszem a fűtést 20 fok van. Voltam vele dokinál, felső légúti ügy, a tüdejét nem érinti, láza nincs, kapott antibiotikumot is. Az orvos szerint a hőingadozás nem tesz neki jót, egy 5 fokos garázs lenne a jó, de olyanom nincs. Inkább kint legyen a hidegben, vagy inkább bent legyen melege? Az első fél órában kaparja az ajtót, ki akar menni, aztán nagy nehezen lefekszik. Ja, ami még rosszabb, hogy padlófűtés van...
(kint van 2 hőszigetelt kutyaháza is, de csak szélben fekszik bele, amúgy egy dunyhában alszik fedett terasz alatt.)
ha rábízom akkor kint lesz, ugyanis ahogy írtam nem szeret bent lenni, kb 100 éves (mondjuk 15) és egész életében kint lehetett. 3 éve találtam, de a 3 év alatt nem sikerült beédesgetnem, pedig a másik 2 kutyámat bent tartom.
ha be is jön, körülnéz, tesz egy kört és már kaparja az ajtót, hogy menne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!