Gazdik! Meddig bírja a kutyátok egyedül?
pl.ha dolgoztok,vagy intézni valótok
van.és hogy viseli?én most fogok dolgozni menni és kicsit félek.nem ugat vagy ilyenek,mert szokott egyedül lenni.de most többet kell.
persze hogy én kérdeztem.nincs is semmi baj.nem értem miért írtad....
itt egy kép: [link]
nem tud kiugrani,itt látszik is.
nekünk kertben vannak és ketten, plusz 2 cica. napközben eléggé lefoglalják egymást. de alig várják h hazaérjünk. az egyik olyankor folyamatos nyüszögésbe kezd, olyan mintha elmesélné a napját. annyira édes :D
ha sokáig magukra maradnak mert pl nyaralunk és csak addig látnak közelről embert amíg ismerősünk megeteti őket, ak jobban láccik rajtuk, szinte kibújnak a bőrükből és eccerre boldogak meg szomorúak h magukrahagytuk őket.
én szeretem a kutyákat, de ne felejtsük el h nem 2 hetes csecsemők akik 24órás szolgálatot igényelenek. ink nagyibb gyerekekhez hasonlítanám, akik már elvannak egyedül, de azért kell társaság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!