Mit mondjak a lányaimnak, ha látják a kutyát amikor a plüss figurát izéli?
Figyelt kérdés
7 hónapos kutyánk 1 hete lett ivartalanítva. Ma este megszexelte az egyik plüss játékát.
Mire számítsak, milyen időközönként fogja ezt csinálni? Egyátalán engedjem neki? És mit mondjak a lányoknak, ha látják?
Azt hittem az ivartalanított kutyák nem csinálnak ilyet.
2015. júl. 1. 20:49
1/8 anonim válasza:
Mondd nekik, hogy dominánsra neveled a kutyád.
3/8 anonim válasza:
Ez a dominancia jele,le kell tiltani!
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor ha legközelebb látom, hogy mire készül, tiltsam meg neki?
2015. júl. 1. 20:55
5/8 anonim válasza:
Igen tiltsd neki. A lányaidnak azt mondd, hogy ezzel kifejezi, hogy a ő a főnök.
6/8 anonim válasza:
Az, hogy a lányaidnak mit mondj azon múlik, hogy milyen idősek. Ha még kicsik és nem kérdeznek, akkor leginkább semmit. Ha kérdeznek akkor pedig azt, hogy a kutyáknál ez a viselkedés a dominancia kifejezésének az egyik legegyértelműbb módja. Szükség esetén a dominancia fogalmát is elmagyarázhatod nekik. A kutyának viszont nem kellene hagyni a domináns viselkedést, mert így esetleg később veletek szemben is többet fog megengedni, mint ami a normális kutya-gazda viszonyba beleférne.
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem a letiltás a kulcs, hanem az életmódotok. Úgy kell kezelned az egész életeteket, hogy te legyél a főnök számára, és akkor nem lesz ilyen. A gyerekeknek meg az igazat mondd. Hogy ennek semmi köze a szexhez, ezzel a dominanciáját fejezi ki. Még az is lehet, hogy később ez ritkulni fog magától is, de még nem telt el sok idő az ivartalanítás óta.
8/8 anonim válasza:
Ezzel a kutya azt üzeni "te leszel a következő, én vagyok a főnök". Most csak a plüss, aztán ti jöttök... Ugye szerinted se kéne ezt hagyni?
Másrészt a kutyáknál a párosodás nem egyenlő azzal, amit nekünk jelent a szex. A kutyában a fajfenntartó ösztön él, annyira meg nyilván nem hülye, hogy azt hiszi meg tud termékenyíteni egy plüssjátékot... Lányaid vannak, de ezzel az általános iskolás anyaggal nem vagy tisztában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!