A ti kutyátoknak mennyi&milyen játékai vannak?
Már csak 2 hónap és ha minden jól megy jön a kiskutyus:))
már borzaztóan várom de szerintetek milyen játékot vegyek neki? Már amugy nézegettem a játékokat, KONG-ot biztos hogy veszek de még valami plüsst is szeretnék. Tudtok ajánlani olyat ami nem csipog és nagyon tartós?
Szia!
Jajj, mintha magamat látnám benned, én is feltettem egy ilyen kérdést még anno. :)
Nekem elég sok és elég sok fajta játéka van, imádok kutyajátékot venni. Az enyém kedvence a gumiból készült rágóka, de imádja a fonott anyagból készült dolgokat is... Szerintem ez kutyafüggő, melyik lesz a kedvence.
Volt/van plüsse is, de azt egy csöppet darabokra szedte, már csak a szamár teste, feje meg két karja van meg. Emellett az a kedvence egyébként, csak szegény eléggé meg lett nyomorgatva :)
Szóval ne vegyél többet egy fajtából elsőre, ki kell próbálni, melyiket fogja szeretni.
A miénknek két plüsse van (amit ajánlok ha még kicsi mert hozzá tud bújni,úgy mint pici korában a testvéreihez...) amiket imád, és egy rágókötele (ez elég tartós és nem csipog ....).
Szereti mindkettőt, de ha kiengedjük az udvarra a fűcsomókkal vagy a kavicsokkal jobban elvan mint a játékokkal.....
Szóval én is azt tudnám ajánlani,hogy tapasztald ki miket szeret.....
Kiskutyának elsőkörben szerintem ne kongot vegyél, mert emlékeim szerint elég kemény és nehéz (igaz, az fekete volt, nem tudom, ez számít-e), és attól, ahogy dobod, vagy ahogy puffan, esetleg elászalad és megüti, megijedhet a kutya. Az enyém felnőtt létére sem szívesen játszik ilyen dolgokkal, viszont a plüssöket nagyon szereti. Egy darab van belőle, az elég is, mert lerágja a fülét, aztán csak csócsálja, nem szedi szét. Meg van egy huzizós kör alakú gumi egy kötéttel, azt akkor használjuk, ha messzebbre szeretném dobni.
Majd meglátod, hogy ami van, tetszik-e neki és ki lehet próbálni más fajtákat is. Még a puha labdák is jók szerintem egy kölyöknek, lehet velük gurigázni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!