Rákos a kutyám, tanácstalan vagyok. Mit tegyek?
Szerintem tudna alkalmazkodni a 3 lábhoz, mint minden élni akaró állat. Nem lenne egyszerű és támogatni kell az biztos, de megelőlegezni, hogy nem fog menni, szerintem nem oké.
Ha a 3 lábbal is annyira szenvedne, hogy nem bírna normálisan élni, akkor még mindig el lehet altatni.
Ugyanez a rákra is.
Én adnék neki még esélyt.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Nem tetszik az elaltatás lehetősége, de az amputálás talán mégkevésbé... Szegény ugráljon 3 lábon, hogy utána elaltassam? Nem akarom mindenáron életben tartani, a kutya kárára.. ha biztosan tudnám, hogy tüléli, akkor talán bevállalnám, de így... Nemtudom
Meglepően jól elvannak a kutyák 3 lábbal, ne emiatt dönts altatás mellett. Pláne 8 évesen nem nagyon öreg egy puli, nem is egy nehéz kutyáról van szó, szóval ha ennyi lenne a kérdés, egyértelműen inkább amputálás, mint elaltatás.
Szerintem kérdezz meg egy hozzáértő állatorvost, onkológust, mert a leírásod alapján nem volt nagyon meggyőző a ti dokitok. Szövettan készült? Milyen daganatról van szó? Ez a ha visszanő, még egy műtét belefér elég homályos...
Nagyon sajnálom. :( Én azt tanácsolom neked, hogy hallgass az orvosra, az állatorvos csak akkor szokott végleges elaltatást javasolni, ha már úgy látja ő is, hogy nincs remény.
Nagyon nehéz döntés ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!