Hányadik oltása után lehet utcára vinni, más kutyákkal érintkezni-e a kölyök kutyáknak?
Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 19:08
1/4 anonim válasza:
Utcára úgy tudom a második de a legjobb ha megvárod vele az összes oltást!
2/4 anonim válasza:
Megkapja az elsőt, akkor még nem szabad kivinni és ne érintkezzen más kutyákkal. 2 hét után kapja a másikat, akkor már ki lehet vinni, mert már kialakult a védettség(az első oltás védettsége).A második oltás után már ki lehet vinni.
3/4 anonim válasza:
Bocsi, de már belefáradtam, hogy mindig leírjam a választ (itt a második vagyok). Minden nap megkérdezi ezután valaki???? http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__696440-hany-o..
4/4 Akiteki válasza:
Igen, meg fogja kérdezni.
Valamiért nem hisznek az állatorvosnak.
Én panelban laktam, ezért le kellett vinni 2 oltással is. De mindig olyan helyre mentünk a 4. oltásig, ahová kevés kutya járt. (Én is leírtam már néhányszor, de belefér az időbe:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!