A kutyámnak ma este fura "rohama" volt. Mi lehetett? Olyan volt, mind aki berúgott, fekve kicsit remegett is, furán koordinálatlanul mozgott. Meggyet evett előtte, esetleg berúghatott?
Az én kutyám most 9 éves, élete során már nála is előfordult hasonló, úgy emlékszem 2x. Szédült, hányt, bepisilt, remegett. Nála is kb 10 perc volt.
Beszéltem az állatorvossal, azt mondta ne ijedjek meg, valószínűleg epileptikus tünet, de az természetesen még nem jelent epilepsziát. De évek óta nem jelentkezett újra.
Ha újra jelentkezik, próbáld meg felvenni telefonnal videóra, hogy a doki lássa miről is van szó pontosan.
Ha megnyugtat, vidd el orvoshoz, vagy telefonon beszélj a dokival, de ennyiből nem tud ő sem sokat megállapítani...
Az epilepszia a legtöbb esetben idősebb korban jelentkezik.
De most még tényleg ne aggódj, sok minden kiválthat ilyen "rohamot".
Nem hiszem, hogy a meggy okozta -hacsak nem valami nagyon cukros befőtt volt- de akkor ezt a gyümölcsöt kerüljétek inkább.
Nem, frissen szedtük, azt ette.
Még amire gondolok, bár nem tudom, van gond a füléve, folyton be van gyulladva, hiába járunk kezelésre, folyton viszket neki, majd megőrül olykor, hogy nem-e a füle miatt volt, bár nem tudom, az lehet nem múlt volna el ilyen rövid idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!