Kutyusom este félti a fenekét, lehet a kozmetikus miatt? Fura lehet neki több mint 1 hétig hogy nincsen szőr a fenekén?
Sziasztok!
Olyan gondom akadt, hogy a kutyusom 05.09-én kozmetikusnál volt és nagyon meg lett kopasztva (ez volt neki az első) azóta esténként elkezdi félteni a seggét, állandóan leül, nézegeti, szimatolgatja és látszik rajta hogy valami nem tetszik neki ott. Nincsen a fenekén semmi seb, nem lett megvágva.
Kutyakiképzőt kérdeztem, szerinte a bűzmirigyét kéne kinyomni, én ebben nem hiszek, mert az nem csak este jönne elő neki. Ha nem lenne muszáj, nem nyúlnék a bűzmirigyéhez, ha meg elviszem dokihoz, az lenne a vége.
Van valami tapasztalatok?
Szerintem nincs semmi gond
a hosszú szőrű kutyák szoktak furcsán reagálni arra ha lenyírják őket.
Vannak olyan kutyák amik védtelennek érzik magukat és paranoiásak lesznek.
A kozmetikus nem nyúlt a bűzmirigyéhez.
Én is arra gyanakszok hogy a szőrével lesz a gond, hogy eddig hosszú volt neki a fenekén és most meg nincsen ott semmi. Talán ezért is este félti, mert jobban érzi hogy fázik neki, vagy nem tudom tényleg.
Reggel és este is kap enni, nem szokott megijedni a pukijától, halál békésen alszik tovább olyankor, mintha nem ő lett volna :D
Azért nem értem, mert másfél hete volt a kozmetikus, azóta hozzá kellett volna szoknia szerintem. Most már elkezdtem aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!