Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kedvtelen a kutyám, mit...

Kedvtelen a kutyám, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Délelőtt voltunk vele dokinál (9:30 körül), kapott oltást. (2 kutyánk van, másik is kapott oltást, de ő játszik és ugrál). Hazaértünk, ugatott a kocsiban, jó kedve volt. Megtöröltük a lábát, ivott, és elfeküdt az ágyon. Azóta csak fekszik, felállni nem tud, ha megpróbálja eldől mint a krumplis zsák. Enni-inni nem akar, a fejét meg sem emeli, ha szólítjuk.

A doki 3ig ügyeletben van, csak utána tudna jönni. Nem tudom, őt kellene-e kihívnunk, aki beoltotta, vagy egy másikat. Oltás közben a kutya megmozdult, mert a doki nem rendesen adta be neki, és csak arra figyelt, hogy a tű ne törjön el. :(

Egyébként egy 6 éves kan kutyus.

2010. márc. 2. 12:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

De köszönöm hogy írtál, megnyugodtam egy kicsit.

Amúgy is fél az állatorvostól egy rossz emlék miatt, ez az oltás még rátett egy lapáttal.

2010. márc. 2. 13:38
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem tartom kizártnak, hogy légbuborék volt az injekcióban. :S (Az csak akkor halálos, ha közvetlen vénába kerül, nem??)
2010. márc. 2. 13:40
 13/21 anonim válasza:

westie :)

azt nem írtam le neked hogy 2 szurit kapot a mienk, egyet bőr alá, akkor nyüsszentett, a másikat izomba.

Szerintem amúgy ugyanaz lehet mint nálunk.

Én se értettem hogy miért, de másnapra kutya baja nem volt :)

Hagyd aludni. Amilyen önfejű és néha kényes, annyira szívosak is :)

Most éppen az ablakba áll és ugat :D

2010. márc. 2. 13:45
 14/21 A kérdező kommentje:
Miénk csak kombináltat kapott. (A másik kutyus kombináltat meg veszettség ellen is. Ő nem westi)
2010. márc. 2. 13:46
 15/21 anonim ***** válasza:
vakcinózis (vaccinosis)
2010. márc. 2. 13:49
 16/21 A kérdező kommentje:
*westie (az "e" mindig lemarad)
2010. márc. 2. 13:50
 17/21 anonim ***** válasza:
mi az a vakcinózis?
2010. márc. 2. 13:58
 18/21 anonim ***** válasza:

Szegénykém:( Vidd el egy orvoshoz. Nehogy baja legyen.

A bunkókkal meg ne foglalkozz:)

2010. márc. 2. 14:28
 19/21 anonim ***** válasza:
lehet csak simán nem sszereti a szurit:S embereknél is van h vki jobban kidől tőle mint a másik, vagy szomorúbb lesz..amugy meg lehet allergia is..:S mondjuk nem tom van-e ilyen formája.nekünk a kutyánk szilveszterkor a nyugtatótol kapott görcsöt(allergia) az is lehet h véletlen a másik kutya adagját kapta meg, össze cserélte az orvos(ha nagyobb testű a másik persze, ez akkor lehet gond)
2010. márc. 2. 16:45
 20/21 Akiteki ***** válasza:

Buboréktól nem lehet baja, mert az oltást nem vénásan adják be!

Lehet akár egy allergiás reakció is. Különböző gyártók, különböző anyagokat használnak. Még a legjobbra is lehet allergiás valaki. Elmúlt 3 óra, remélem, most már minden rendben!

2010. márc. 2. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!