Kedvtelen a kutyám, mit csináljak?
Délelőtt voltunk vele dokinál (9:30 körül), kapott oltást. (2 kutyánk van, másik is kapott oltást, de ő játszik és ugrál). Hazaértünk, ugatott a kocsiban, jó kedve volt. Megtöröltük a lábát, ivott, és elfeküdt az ágyon. Azóta csak fekszik, felállni nem tud, ha megpróbálja eldől mint a krumplis zsák. Enni-inni nem akar, a fejét meg sem emeli, ha szólítjuk.
A doki 3ig ügyeletben van, csak utána tudna jönni. Nem tudom, őt kellene-e kihívnunk, aki beoltotta, vagy egy másikat. Oltás közben a kutya megmozdult, mert a doki nem rendesen adta be neki, és csak arra figyelt, hogy a tű ne törjön el. :(
Egyébként egy 6 éves kan kutyus.
A másik orvost azért nem tartom teljesen jó ötletnek, mert az a doki ismeri kiskora óta, ő tudja hogy ma délelőtt mit szúrt el, mitől lehet ilyen "élőhalott" a kutya.
Azt hittük lázas, de az orra nedves.
Felhívtuk a másik dokit is, ő sem tud 3nál előbb jönni. :(
Keresek egy 3.-t! Bár a városban csak ez a 2 rendel. Egyik d.e. (akinél voltunk), a másik d.u.
Ez is vette a diplomáját,vagy vették neki!
vagy rossz inekciót adott be vagy rosszul adta be ha a másik kutyus jól van!
Egyébként ő a hatósági állatorvos.
Felhívtuk, elmondtuk neki mi van, azt mondta estig várjunk hátha jobban lesz, ha nem akkor kijön.
Érdekes amit írsz, nekünk westienk van.
A tavalyi oltásnál semmi baja nem volt, idén viszont ahogy te is kb. leírtad : nem evett, nem jött oda hozzánk, elbujt a pad alá, megemeltem remegett stb...
Szerintem sokkolta a szuri.
A jó hír hogy másnapra semmi baja nem volt.
Írd majd meg ide hogy mi lett a tieddel!
Gondolom ha légbuborék lett volna a tűben az azonnal halálos lenne?!
Vagy lejárt a szavatossága a szérumnak?
Ezt egy orvos tudná megmondani,reméljük semmi komoly és jobban lessz!De azért egy jó orvos nézze meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!