Mi lehet a baja a kutyámnak és mit csináljak vele ha piros a szeme száraz az orra és folyton alszik, nem akar mozogni?
Figyelt kérdés
2015. jún. 24. 10:13
2/8 anonim válasza:
Én Vizin szemcseppet szoktam adni a kutyámnak is. ha száraz az orra akkor azt is vizezd be!!!
3/8 anonim válasza:
Mondjuk mi lenne, ha orvoshoz vinnéd?
4/8 anonim válasza:
Esetleg elvihetnéd orvoshoz! De ez komolyan nem fordul meg a kis fejecskédben? Miért nem lehet végre a kutyatartást engedélyhez kötni? Akkor talán az ilyenek, mint te, kedves kérdező, akiknek se eszük, se felelősségérzetük nincs, kutyák közelébe sem mehetnének...
5/8 anonim válasza:
Az orr szárazságát felejtsd el, az nem tünet, a többivel pedig vidd el egy jól felszerelt állatorvosi rendelőbe, mert nyilvánvalóan beteg, viszont fogalmad sincs, mi baja, és látatlanban neten keresztül nem is fogja neked megmondani senki.
6/8 bollocks válasza:
Áss neki egy gödröt. Vagy végre vállalj felelősséget érte, és vidd orvoshoz.
7/8 anonim válasza:
Hogy mi lehet a baja, azt az állatorvos tudja megmondani! Vagy hogy szeretnéd meggyógyítani?
8/8 anonim válasza:
Szerintem kullancs nekünk is az volt mist a kutyával és hasonló tünetek voltak kap 3 injekciót és rendben lessz másnap reggelre meglátod de minél hamarabb vidd el mert ha már elkezd sárgulni vagy pirosodni a szeme ahogy írtad akkor már nehéz rajta segíteni nekünk is ezt mondta az állatorvos szerencsére nekünk a szeme még nem sárgult..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!