Amstaff v. pitbull típusú kutyák örökbefogadása?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátom nagyon szeretne egy amstaff v. pitbull kutyust örökbefogadni. Viszont én nem nagyon találtam ilyen fajtamentést vagy menhelyet. Esetleg tudnátok ajánlani,hogy hol érdemes nézni?
Előre is köszönöm!
2015. jún. 23. 23:27
1/8 anonim válasza:
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Nem kell a buta szaporító,vannak olyan "emberek" is akik csak szimplán kivágják a kert végébe,fél méteres láncon (vagy még annyi se) és éheztetik szerencsétlen állatot... Undorító és felháborító.
2015. jún. 23. 23:43
3/8 anonim válasza:
Ha csak "típusút" akarsz és nem fajtatisztát, azokkal tele van minden menhely.
4/8 anonim válasza:
Szentendrei Árvácska menhelyen van több is (de gyanítom, hogy a többi menhelyen is, illetve az Illatos úton - ott most lesz örökbefogadó nap, asszem június 28-án).
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Akumi valószínűleg keresem csak ép nem ebben a fajtában vagyok jártas.... :)
2015. jún. 24. 12:25
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. jún. 25. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!