Hányszor lehet egy csivava szuka vemhes?
Figyelt kérdés
Hányszor lehet egy évben, valamint egész élete során? Van erre kikötés? Lehet baja ha sokszor? (Nem vagyok se szaporító ,se tenyésztő csak egy egyszerű kérdés)2010. márc. 1. 21:53
21/22 anonim válasza:
utolsó kommentelő vagyok.
rosszul írtam nem az elején írták a tenyésztést, hanem előttem(elnéztem az oldalszámot).
viszont amit az elején írtak összevissza az is nagy hülyeség!
az nem hülyeség, hogy egy kutyának jót tesz, ha egyszer fial! mert igen is jót tesz, hiszen ezért alakult ki a méhe a kutyának és erre teremtődött...viszont!: nem mindegyik kutyának tesz jót, mert a legtöbbje már szaporítónál született eleve beteg kiskutyák!
ha minden szabály szerint a legtermészetesebb módon történik akkor igen jót tesz legalább egy alom, főleg mivel a nőstény kutya megtanul anyáskodni és ez változtat a kutya személyiségén is!Boldogságot hoz a kutyának, higyjétek el, szép látvány! csak tudni kell hogyan és mikor!!!
22/22 anonim válasza:
Ennyi baromságot kár volt leírni. Nem kezdem el sorban megcáfolni, mert aki így gondolkodik mint Te annak fel lehet hozni bármit, úgyse hallja meg és hajtogatja csak a saját hülyeségét - azon gondolkozz el mellette h hogyan vetíted ki a saját érzéseidet és tanult viselkedésmintáidat a kutyára. Ha ez megvan, akkor készen vagy arra h beszélgessünk - de gondolom úgysem akarsz. De a lényeg az lenne, h hülyeségeket nyilvánosan nem kell beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!