Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek milyen kilátásai...

Szerintetek milyen kilátásai vannak a kutyámnak?

Figyelt kérdés
14 éves, és a múlt héten volt két epilepsziás rohama. Ma viszem orvoshoz. Szerintetek mik a kilátásai? Amúgy viszonylag jól van. Szerintetek gáz, ha megkérem az állatorvost, hogy először csak így nagyjából vázolja fel a lehetőségeket mielőtt döntök, mert lehet nem tudnék mondjuk egy (vagy több) több 10 ezres vizsgálatot kifizetni ha az nem ígér semmi biztosat és utána a kutya szenved vagy ugyanúgy meghal...

2015. jún. 22. 12:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Diphedan és Sevenaletta. Azt viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy mi van ha kihányja... :/ Mostanában eléggé oda kell figyelni, hogy mit adok neki.
2015. jún. 22. 21:44
 12/20 A kérdező kommentje:
De hát ha érdemes, akkor miért nem mondja?? Én szóltam neki, hogy köhög. Magamtól nem tudom kitalálni, nem értek hozzá. :/
2015. jún. 22. 21:46
 13/20 anonim ***** válasza:
Fúú hát mindkettő epilepsziás rohamok kezelésére van. Mi egyet szedünk kezdetek óta a Sevenalt, ami embereknek való. A köhögésre ha van otthon esetleg adhatnál lándzsás útifű szirupot ártani nem ártasz vele. Ha meg nem javul menj vissza ehhez a dokihoz vagy ha tudsz keress másikat. Utálom az olyat, ha nem magyarázzák el mit miért...
2015. jún. 22. 21:58
 14/20 anonim ***** válasza:
Mit szokott kihányni a kutya? Mivel eteted?
2015. jún. 22. 21:59
 15/20 A kérdező kommentje:
Britet szokott enni, de mostmár nem akarja a tápot, úgyhogy főzök neki húst. Általában akkor hány, ha nem vagyok elég óvatos, pl egyszer adtam neki egy kicsi rakottkrumplit, a múltkor meg nagyon nagy szemű tápot vettem, mert épp nem volt más. Vagy ha sok vizet iszik egyszerre, akkor hirtelen visszajön neki.
2015. jún. 22. 23:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha csak nem disznóhúst adsz akkor azt ne főzd meg sokkal jobb a tápanyagtartalma a nyers husinak. Egyedül a disznót nem szabad nyersen adni. A hányások milyen gyakoriak? Mert egy bizonyos szintig normálisnak mondható. Ilyen sárgás színű szokott lenni? Mert akkor szegénynek a gyomorsava a sok. A krumplit ne erőltesd neki abba semmi jó nincs neki és nem tudja lebontani a magas keményítő tartamát sem.Adj neki reszelve(ha másképp nem eszi meg) egy kis céklát vagy répát esetleg egy kis kefírt ezek segíti az emésztést és nagyon hasznosak a kutya számára.
2015. jún. 22. 23:51
 17/20 anonim ***** válasza:
Amúgy maradékot ne adj neki, mert lehet most érzékenyebb a gyomra és amúgy sem szokták ajánlani a fűszerek miatt is simán megviselhette, a tápnál írtad, hogy nagyobb szeműt kapott tehát volt egy átmeneti tápváltás az is lehet a kiváltó ok a hányásra. A vizesre sajnos nem tudok semmit mondani nálunk ilyen mohóskodás nincs.
2015. jún. 23. 00:00
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem szokott sárgát, csak fehéret néha, ami fűevéskor is előfordul. A múlt héten 2-3 alkalom rémlik, de lehet, hogy csak azért tűnik soknak, mert a másik kutyámnak ugye semmi baja és nem csinál ilyeneket.
2015. jún. 23. 00:44
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt, sajnos ma meghalt a kutyám a gyógyszerek ellenére is. De legalább az utolsó napig vidám és boldog volt.
2015. júl. 2. 15:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Részvétem a kutyád miatt. Igazán szép kort élt meg .
2015. júl. 2. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!