A google-be írd be. Oldalakon biztos találsz majd valamit. Én is pár hónapja német spitz-et kerestem és végül ingyen találtam is. Sok sikert!
2010. márc. 1. 19:00
2/16 anonim válasza:
Szaporitótol egy selejteset ami a nyakán maradt! Egy egészséges kiskutyát ha csak nem jó ismerősöd senki nem fog neked olcsón oda adni! Keress menhelyeken fajtamentőknél ott talál találhatsz!
2010. márc. 1. 19:01
3/16 anonim válasza:
Az előzőnek igaza van! Egészséges kutyát csak jópénzért tudsz venni.
2010. márc. 1. 19:04
4/16 anonim válasza:
Én netről vettem. ő volt az utolsó, mert a szemébe belekapott egyik tesója. Mára (8hóónapos) teljesen meggyógyult, és a törzskönyvezett, sokkal drágább mopszot tartó gazdik is dícsérik, hogy mennyivel szebb, mint azok:)
Neki a szüleit árulják, ha gondolod, megkérdezem mennyi.
Ha olcsót akarsz, akkor keress szaporítót, vagy vatera, teszvesz...írd ba pl. a google-be.
De azt remélem tudod, hogy ha egy kutyához olcsón hozzájutsz (legyen az fajta tiszta mopsz, vagy bármi), akkor hamar jöhetnek a bajok, aminek a kezelése akár egy életen át is tarthat és nem két fillér. Az sem biztos, hogy meg lehet gyógyítani, a kutyád viszont szenvedni fog az tuti...csak ha elaltattatod akkor nem. De senki nem ezért vesz kutyát... Mert ugye az olcsó kutyáért az eladó nem vállal felelőságet. Még egy tenyésztő, akitől bár drágán veszed, ő igen.
A döntés a te kezedben.
2010. márc. 1. 19:07
7/16 anonim válasza:
Úgy gondolom, ilyen arcszerkezetű kutyát, mint a mopsz, elég kockázatos olcsón, hozzá nem értőtől venni. Elég csak rosszul választotta meg a szülőpárt és születik egy olyan alom, akik nem kapnak levegőt és szenvedés nekik az élet. Ha már ilyen kényes fajta, akkor mindenképp jó helyről, aminek természetesen ára van.
2010. márc. 1. 19:12
8/16 anonim válasza:
Ez hülyeség. Az én kutyámnak és a testvéreinek semmi baja nem volt. Sőt, a szüleinek sem. Törzskönyvezve is vannak. Azért adták ingyen, mert azon a környéken örültek, ha nem maradnak a nyakukon... Nem tudták volna pénzért eladni. Nagyon szép a kutyusom, semmi baja és INGYEN volt...
2010. márc. 1. 19:14
9/16 anonim válasza:
Szerencsés kivétel, aki erősíti a szabályt.
2010. márc. 1. 19:18
10/16 A kérdező kommentje:
19:05ös! Kiskutyát szeretnék, de ha kiskutya van, azt megkérdezheted:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!