Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egyik kutyatap se valik be....

Egyik kutyatap se valik be. Megis milyet adjak neki? Eheztesd a kutyat okoskdok kimeljenek! Azok irjanak, akiknek nagyon-nagyon valogatos a kutyajuk. Ez a kutyi pici koraban sem ette se a gyumolcsot, se a repat stb.

Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 06:33
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Frissen tort diobel?Ilyet meg nem hallottam.Ez miert jo?
2015. jún. 21. 12:22
 12/32 A kérdező kommentje:
Bollock vagy ki.Hogy te milyen okos vagy!
2015. jún. 21. 12:23
 13/32 A kérdező kommentje:
8.:Koszi.legalabb nem vagyok egyedul.Vettem mar neki eledelesnel nagyon-nagyon sok felet.De nem.Tudom,hogy jobb a hazi koszt (Oszerinte),de se (na,de biztos most mindenki szornyulkodik majd ezen),de se Orijen,se Taste of the wild.Mikor kicsi volt evett happy dogot,aztan mar azt sem,csak a konzervjet,ma mar azt sem.Fott csirket rizzsel.Na hat azt enne mindennap ,szardiniat is.Csak azert eroltetnem a tapot mert abban csak van vitamin,ezekbe meg nincs.Ugye nem ehetunk hust hussal meg rizzsel
2015. jún. 21. 12:31
 14/32 A kérdező kommentje:

Kedves utolso valaszolo.De az van,hogy nem is nagyon erdekel ,hogy hu ez milyen draga tap.En megveszem neki ,mivel nem mindennap adnam neki ,csak kb. 2x-3x egy heten,vagy reggel tap este emberi kaja,csak legalabb lenne egy,amit megeszik.Most pl.tastet vagy pro pant torok ossze es keverem a rizsbe.de hat...:(

De hat mindenkeppen fontos a tap ugyebar?

2015. jún. 21. 12:38
 15/32 anonim ***** válasza:
80%
Nem, egyáltalán nem fomtos a táp, ha pl barf vagy prey szerint eteted. Nézz utána.
2015. jún. 21. 13:55
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
semmivel nincs több vitamin a tápban, mint a csirkében, rizsben
2015. jún. 21. 14:08
 17/32 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges csak néhány nap tápot adni. A tápok akkor biztosítják a rájuk jellemző hatást, ha minden nap azt kapja a kutya. Vakítás , ha a vegyes étkezés mellé még a legjobbnak kinevezett tápból is adsz némi kis mennyiséget.
2015. jún. 21. 15:54
 18/32 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. A táp egyáltalán nem szükséges, ha kielégítő mennyiségű ásványi anyagot kap a házikoszt mellé. Ha azzal kevered a tápot akkor szerintem azért nem eszi meg, mert a házit jobban szereti. Erre az egyik megoldás, hogy áttérsz a házikosztra teljesen, a másik hogy csak tápot adsz.
2015. jún. 21. 18:17
 19/32 anonim ***** válasza:
Bocsánat, lemaradt: mennyi idős a kutya? Mert ha már elmúlt 1 éves akkor bőven elég este vagy reggel egyszer adnod neki, és ha feltétlen szeretnél tápozni akkor összekevered a többi étellel, abból meg csak nem válogatja ki :)
2015. jún. 21. 18:18
 20/32 A kérdező kommentje:
2 eves lesz.Azert akarok feltetlen tapozni,mert egyebkent sem zolseget ilyesmit nem eszik,es ,mert mindenki csak a tapot hajtja,hogy az milyen fontos.
2015. jún. 22. 08:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!