Ha kutyáim eltűntek, hol érdemes keresni őket? A kérdés komoly és sürgős. Hülyék kíméljenek. Többi lent.
Ja, "kizárt, hogy elkóboroltak", csak éppen "eltűntek"...
Elég kicsi az esélye, hogy pont akkor pont ott lesznek a kutyák, ahol ti is, persze át lehet fésülni a várost autóval, beleértve az "árokpartot" is. A helyi és környékbeli menhelyeknek, állatmentőknek, állatorvosoknak szólj, tegyél ki fényképes plakátokat és oszd meg a facebookon, aztán reménykedj.
Köszönöm szépen!
"Chip regisztrációt leellenőrizni, hogy az aktuális adatok szerepelnek-e." - Ezt hogy kell? Gondolom neten lehet valahogy. Hol, hogy?
Elkóborlás kizárt. Nem is olyanok, és sose mennek el, a hely se olyan. Amugy széjelnéztem környéken már. És ők egy szóra vagy füttyre már jönnek. Amit nem akartam irni: itt mindenki szereti a kutyákat is, őket is. De van egy szomszéd, aki már rengetegszer mondta hogyan nyirná ki őket..... És ma nálam járt mig elvoltam. Szal nem festem ördögöt a falra, de ezek tényleg nem mászkálnak el enyire h már lasan fél napja nincsenek sehol és egyik kutyás szomszéd se látta őket csak még mikor itthon voltam.
Könnyen lehet, hogy a szomszéd csinált velük valamit. De ne is haragudj, miért számít ez ennyire, ha annyi felelősség sincs benned, hogy a kertben tartsd őket. Miért kell kijárniuk?! Meg az egyiknek kölykei is vannak, hát csak gratulálni tudok. Nincs elég gazdátlan kutya itthon, még kellenek az újabb almok.
A kutyákat sajnálom egyedül.
Én meg téged sajnállak #9.
Többieknek köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!