Joghurttól felpuffadhat a kutya?
Figyelt kérdés
Kb. 2 órája vacsizott nyers marhahúst és fél pohár natúr élőflórás joghurtot.Most,ahogy elkezdtem simogatni eszméletlen kemény a pocija. Egy kisebb séta segítene?2015. jún. 19. 22:43
11/19 anonim válasza:
Megjött a táppal etető is :D most az ilyen embereket kölesbogyón meg vízen éltetném.
Viszont tényleg a kefir a jó :) gyümölcsöt/zöldséget nem mondanám fölöslegesnek, facebookon van BARF-Nyers etetés mit miért és hogyan csoport, ott is tudsz tájékozódni/okosodni :)
12/19 A kérdező kommentje:
Figyuzz nyugi, zöldséget és gyümit is szokott kapni. Legalább 1000 hazai és külföldi oldalon átrágtam magam mire neki álltam ennek a módszernek. ;) Csoporttag is vagyok, úgyhogy ne pánikolj.(Tudom, hogy sokan nuku tájékozódással elkezdik alkalmazni így megértem az aggodalmad de felém ez felesleges) :) A kefirt viszont kifogom próbálni! :)
2015. jún. 20. 00:26
13/19 A kérdező kommentje:
Amúgy az én kutyám több, mint valószínű, hogy a szuper prémium táptól lett bőrbeteg, ezért váltottunk doki javaslatára. (Azért az nem semmi, mikor egy tápgyártó által pénzelt doki azt mondja, hogy ne azt, hanem igenis ezt.)
2015. jún. 20. 00:28
14/19 A kérdező kommentje:
Halleluja ezt a picike kellemetlenséget leszámítva enegikus, szép fényes szőrű, nyugodt közérzetű kutyus! :) Tényleg fene mód rossz ez a marha ejj... :D
2015. jún. 20. 00:29
15/19 A kérdező kommentje:
Csontosnak meg kacsát kap vagy nagy cupákot. :3
2015. jún. 20. 00:32
16/19 anonim válasza:
Kacsa az túl zsíros nem mindig jó :D de ha kefirt adsz, akkor legyen több a csont :)
17/19 A kérdező kommentje:
De tökéletes neki, mivel sportol a kutya és így kell neki a magasabb és jobb minőségű zsír,amit csirkével nehezebben menne pótolni. Kezdesz átmenni te is okoskodóba :)
2015. jún. 20. 01:18
18/19 anonim válasza:
Mivel nem mondtad, hogy sportol, így csak felvetés volt, most ha azt mondom, hogy van 1 lionbergi kutyám és napi 10 kg kacsát adok neki, akkor azt mondanád, hogy biztos elhízott, de nem mondtam, hogy sportol.. érted.. eddig kedveltelek, de most már csezd meg
19/19 A kérdező kommentje:
Nem tudtál a kutyámról semmit se csak a kezdetektől témához nem vágó kéretlen tanácsokat osztogattál és kicsit már sok volt belőle. Nem kell fontoskodni mindenhol és akkor nem történik ez.A jó kívánságot meg viszont!
2015. jún. 20. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!