Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Joghurttól felpuffadhat a kutya?

Joghurttól felpuffadhat a kutya?

Figyelt kérdés
Kb. 2 órája vacsizott nyers marhahúst és fél pohár natúr élőflórás joghurtot.Most,ahogy elkezdtem simogatni eszméletlen kemény a pocija. Egy kisebb séta segítene?
2015. jún. 19. 22:43
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Egyébként játékos más gond nincs.
2015. jún. 19. 22:45
 2/19 anonim ***** válasza:
Tejterméket nem kell neki annyira adni. Joghurt kefir meg túró, tej, meg semmilyen tejtermék nem kell neki. Majd kijön belőle (az is jó ha megsétáltatod, csak figyeld, hogy ki ne hányja). De ne adj neki tejterméket (igen mégegyszer nyomatékosítom!!! :D)
2015. jún. 19. 22:45
 3/19 A kérdező kommentje:
Miért is nem? Tejcukrot nem tartalmaz.
2015. jún. 19. 22:46
 4/19 A kérdező kommentje:
Tejet nem adok csak néha napján túrót vagy joghurtot.
2015. jún. 19. 22:47
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Pontosítok: Van kutya akinek a gyomra egyszerűen nem bírja az ilyeneket. A joghurt nem árt, de ha rendszeresen puffad tőle akkor nem kellene.

Ha csak most, akkor mozgasd le azt ennyi :D

2015. jún. 19. 22:51
 6/19 A kérdező kommentje:
Oké így már azért megfelelőbb,mert kifejezetten hasznos egyébként. Csak most történt ilyen :) Akkor megyünk potyasétára ártani nem ártok gondolom.
2015. jún. 19. 22:52
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Látom BARF-os vagy, kefírt adj neki, ne joghurtot :)
2015. jún. 19. 22:54
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Remélem tudod, hogy sertést/disznót nem szabad nyersen adni, marha még mehet :)
2015. jún. 19. 22:55
 9/19 anonim ***** válasza:
55%
Én marhahúst sem adnék neki nyersen! Inkább csirkehúst adj nyersen, az olcsóbb is.
2015. jún. 19. 23:11
 10/19 A kérdező kommentje:

#8 Igen,tudom. Ezért nem is nagyon szoktam adni neki sertést,mert mire jól átsütöm addigra én is átsülök a konyhában. Megfőzni meg egyszer próbáltam de úgy feldagadtak, hogy az valami abszurd volt.:D

Utolsó: ÓÓÓ na miért is ne adjak neki olyan marhát, airől tudom, hogy látott legelőt és feleslegesen nem antibiotikumozták agyon meg jól tartották? Hogyan lehet összehasonlítani a vörös és a fehér hús minőségét?Sehogy, mert az előbbi nem kevéssel jobb. Talán úgy gondolod valami betegséget hordozna? Akkor van egy rossz hírem, amit úgy hívnak szalmonella. Bár a kutyát nem viseli meg éppen ezért adok neki nyers tojást is de a csirkehústól is megnyugodhatsz, hogy megbetegedhet. ( Bocs a stílusért de nagyon nem szeretem, mikor tájékozódás nélkül okos valaki)

2015. jún. 19. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!