Joghurttól felpuffadhat a kutya?
Pontosítok: Van kutya akinek a gyomra egyszerűen nem bírja az ilyeneket. A joghurt nem árt, de ha rendszeresen puffad tőle akkor nem kellene.
Ha csak most, akkor mozgasd le azt ennyi :D
#8 Igen,tudom. Ezért nem is nagyon szoktam adni neki sertést,mert mire jól átsütöm addigra én is átsülök a konyhában. Megfőzni meg egyszer próbáltam de úgy feldagadtak, hogy az valami abszurd volt.:D
Utolsó: ÓÓÓ na miért is ne adjak neki olyan marhát, airől tudom, hogy látott legelőt és feleslegesen nem antibiotikumozták agyon meg jól tartották? Hogyan lehet összehasonlítani a vörös és a fehér hús minőségét?Sehogy, mert az előbbi nem kevéssel jobb. Talán úgy gondolod valami betegséget hordozna? Akkor van egy rossz hírem, amit úgy hívnak szalmonella. Bár a kutyát nem viseli meg éppen ezért adok neki nyers tojást is de a csirkehústól is megnyugodhatsz, hogy megbetegedhet. ( Bocs a stílusért de nagyon nem szeretem, mikor tájékozódás nélkül okos valaki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!