A bennfentes valószínűleg a pedigre, vagy csepi vagy tescogazdaságos tápgyárban dolgozott.
Ezért fontos a táp minősége.
Kb. annyira hiteles vélemény, mint hogy - maradjunk a kutyáknál - valaki látott már egy dobermannt meg egy pulit és ezekből minden kutyafajtát meg tud itélni.
Én csak kutatok és kutatok, hogy melyik táppal etessem a kutyusomat, melyik lenne neki a legjobb, próbálok érdeklődni és mindkét felet meghallgatni, de egyre jobban elbizonytalanodok. Minden tápról lehet hallani jót is, rosszat is. Hónapok óta olvasok utána, és nem hogy egyre biztosabb vagyok egy táp melletti döntésemben, inkább egyre jobban elbizonytalanodok. Napról napra..erre ma jött ez a link és így tovább.
Ezért linkeltem be.
Nekem ez az első kutyusom, több mint 10 évet vártam rá, és szeretném neki a legjobbat megadni. De nem tudom, mert nem tudom melyik a legjobb. Tudom h minden kutya más és más..de értitek.
De most látom, hogy lehet ez tényleg valamilyen Pedigree-s alak.
Ez az ember nem ért hozzá, a nevét sem vállalta és vszeg vmilyen profit volt a célja.
De a lényeg hogy nem hiszek annak aki nem vállalja a nevét a véleményéhez, mert ott vmi bűzlik.
Sztem túl nagy ügyet csinálnak a kutyaetetésből, mi acana-val neveljük fel a kutyáinkat 1,5 éves korukig majd házikoszttal és pedigreevel etetjük életük végéig és eddig mind 12 év fölöttig élt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!