A kutyám megette a nyers disznóhúst! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kihalászta a kukából a nyers disznóhűst a pincser kiskutyám! Nagy baja lesz tőle? Úgy hallottam hogy nem szabad nekik disznóhúst enni. És ha baja lesz, az állatorvoson kívülit tehetnék?(nagyon messze van 3s rosszul vam a kocsiban)2015. jún. 17. 14:40
1/26 anonim válasza:
Nyugizz le. Féregtelenítőt adj neki és figyeld, hogy változik-e a kutya hangulata ha igen akkor menj orvoshoz vele, mert az ajuveszky nem játék de nem hiszem, hogy lesz gond.
2/26 anonim válasza:
Igen kevés az esélye, hogy a fosáson kívül, ha tápon él a kutya, más baja lenne.
3/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm, értettem! Nem sokat evett, 3-4 cafatot. Hol tudok venni f3reghajtót?
2015. jún. 17. 14:51
4/26 anonim válasza:
Kedves egészségére. Macskáknak nem szabad sertéshúst adni semmilyen formában.
5/26 anonim válasza:
Féreghajtót állatpatikában vagy állatorvosnál kapsz.
6/26 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. A kutya egyébként is ragadozó. Hallott valaki a BARF étrendről?
Ezért nem lesz semmi baja.
7/26 anonim válasza:
Igen, hallottunk a barfról, de a disznó nyersen veszélyes, a barfosok is főzik. Halálos és gyógyìthatatlan Ajueszky betegséget terjeszt. Ettől függetlenül nincs ok a pánikra, mert a boltban vett sertés nagyon kis eséllyel terjeszti.
9/26 anonim válasza:
Első vagyok és barfos. Én is főzöm és kb. minden barfos, aki normális.
10/26 anonim válasza:
Mekkora divat lett manapság a BARF étrenddel dobálózni... kár, hogy olyan is megteszi akinek fingja sincs róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!