Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » BARF etetési módszerrel?!

BARF etetési módszerrel?!

Figyelt kérdés

Hamarosan szeretnék áttérni BARF módszer szerinti etetésre. A 30% zöldség-gyümölccsel kapcsolatban minden tiszta, a 40% csontos húst változatosan csirkenyak, csirkefarhát, csirkeszárny fogja kitenni. Viszont a 40% színhús részt nem igazán értem. Addig oké, hogy milyen állat húsából tehető ki, de nem értem konkrétan melyik rész lehet az. Például csirkemell filé? vagy ide sorolható a csirkecombról leszedett hús is? esetleg a nyesedék húsok?


A kérdés lényegében az lenne, hogy a színhúst pontosan milyen húsok tehetik ki? A válaszokat előre is köszönöm szépen!



2015. ápr. 22. 18:11
 1/4 A kérdező kommentje:
* 30% színhús. Bocsánat, elírtam.
2015. ápr. 22. 18:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Színhús lehet marhaszív, csirke/marha nyesedék, a combról leszedett csirke/pulyka/kacsahús, csirke/pulyka/kacsa mellfilé....
2015. ápr. 22. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hús: bármilyen izom (színhús vagy nyesedék), szív, tüdő, zúza, nyelv, gége, gyomor, bél, bőr, tőgy. Halat is nyugodtan etethetünk, a szálka rugalmas nyersen, így nem jelent veszélyt a kutyára nézve. Darálékot nem érdemes venni, mert nem ismerjük az összetételét, lehet benne csont, romlott hús, így ezeket érdemes elkerülni.

Maximum heti kétszer hús helyett belsőség is ajánlott: máj, vese, lép (májból maximum 1 dkg/ttkg/hét).

2015. ápr. 22. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 Kosár Krisztián válasza:
76%

[link]

Nézzétek meg!

2015. ápr. 28. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!