Kutyám hányt, és kb.15-25 cm-s 2mm vastag gilisztafélét hányt. Mi lehet a bajja?
Az előtte napi kaja is benne volt, már enni sem akart nagyon enni, és ott voltam nem messze tőle, és elkezdett "öklendezni", és 2 kupacot hányt. Azbegyikben volt az a giliszta szerűség, a máskk meg normális volt..
Előtte napokban evett füvet, és nem nagyon engedelmeskedett. Viszonylag nagy udvarunk van, lehet ott szedett össze valamit.. Légyszíves mihamarabb segítsetek.. Ha kell, tudok képet is mellékelni.. (Golden retriever, szuka, 9 hetes lesz, most fogja megkapni a második oltását)
Én is az Orsóféregre tippeltem..
Nemhiszem, hogy szar helyről hoztuk, mert ismerősömék is onnan hozták, és az övükének semmi bajja. Van egy macska is a házba, az lehet, hogy tőle kapta el?
Akkor onnan ahonnan hoztuk.. De, szerencsére már jól van a kutyus.. Már végig pakolta ürülékkel az udvart :D..
Köszönóm mindenkinek, aki segített. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!