Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyám hányt, és kb.15-25...

Kutyám hányt, és kb.15-25 cm-s 2mm vastag gilisztafélét hányt. Mi lehet a bajja?

Figyelt kérdés

Az előtte napi kaja is benne volt, már enni sem akart nagyon enni, és ott voltam nem messze tőle, és elkezdett "öklendezni", és 2 kupacot hányt. Azbegyikben volt az a giliszta szerűség, a máskk meg normális volt..

Előtte napokban evett füvet, és nem nagyon engedelmeskedett. Viszonylag nagy udvarunk van, lehet ott szedett össze valamit.. Légyszíves mihamarabb segítsetek.. Ha kell, tudok képet is mellékelni.. (Golden retriever, szuka, 9 hetes lesz, most fogja megkapni a második oltását)

2015. jún. 17. 14:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Előttem mindent leírtak..... és majd ne feledd, hogy 3 havonta féregtelenítsd élete végéig!
2015. jún. 17. 19:04
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.. Holnap jön az állatorvos.. Mèg ha valaki mondana valamit, annak várom a válaszát.
2015. jún. 17. 19:08
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
Orsófėreg lesz,méghozzá súlyosan fertőzött.jó szar helyről hozhattad.
2015. jún. 17. 20:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
mossatok sűrűn kezet, mert fertőzhet.
2015. jún. 18. 00:12
 15/18 A kérdező kommentje:

Én is az Orsóféregre tippeltem..

Nemhiszem, hogy szar helyről hoztuk, mert ismerősömék is onnan hozták, és az övükének semmi bajja. Van egy macska is a házba, az lehet, hogy tőle kapta el?

2015. jún. 18. 08:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Mármint nálatok a házban?Az orsóféregnek sok idő kell,mire bajt csinál,nálatok meg kb egy hete lehet.Szóval tuti nem nálatok szedte össze.
2015. jún. 18. 08:36
 17/18 A kérdező kommentje:

Akkor onnan ahonnan hoztuk.. De, szerencsére már jól van a kutyus.. Már végig pakolta ürülékkel az udvart :D..

Köszönóm mindenkinek, aki segített. ;)

2015. jún. 18. 15:55
 18/18 anonim ***** válasza:
gondosan szedjétek fel az ürüléket, és utána klórmeszes vizzel végiglocsolni, mert ujrafertőződhet.
2015. jún. 18. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!