Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyám hányt, és kb.15-25...

Kutyám hányt, és kb.15-25 cm-s 2mm vastag gilisztafélét hányt. Mi lehet a bajja?

Figyelt kérdés

Az előtte napi kaja is benne volt, már enni sem akart nagyon enni, és ott voltam nem messze tőle, és elkezdett "öklendezni", és 2 kupacot hányt. Azbegyikben volt az a giliszta szerűség, a máskk meg normális volt..

Előtte napokban evett füvet, és nem nagyon engedelmeskedett. Viszonylag nagy udvarunk van, lehet ott szedett össze valamit.. Légyszíves mihamarabb segítsetek.. Ha kell, tudok képet is mellékelni.. (Golden retriever, szuka, 9 hetes lesz, most fogja megkapni a második oltását)

2015. jún. 17. 14:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
32%
Vidd el orvoshoz. Én nem vagyok az, és gondolom más sem aki majd még esetleg ír. Nem hangzik túl jól amiket írtál, szóval ha segíteni akarsz rajta vidd orvoshoz és esetleg vidd a hányadékot is!
2015. jún. 17. 14:39
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt féregtelenítve a kiskutya?Pont valamelyik nap néztem egy videót az orsóférgességről.Abban mondták,hogy ha az anya kutya férges,mikor vemhes lesz,a kis kutyák is elkaphatják.Az orsóféreg akár 40 cm is lehet.Sürgősen orvos,mert ha sok féreg van a kiskutyában,akkor bélelzáródást is okozhat.
2015. jún. 17. 14:40
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Az állatorvost kérdezd meg, ő tud segíteni! Valószínűleg férges a kutyád.
2015. jún. 17. 14:48
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha férget hányt, akkor az előző féregtelenítések nem jól voltak kivitelezve. Már most ajánlatos lenne féregtelenítőt beadni a kutyának. Lehetőleg olyant, ami használ is.
2015. jún. 17. 14:51
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféleképpen féregtelenités, mert ha már elöl is kijön, akkor ott nagyon sulyos a fertőzöttség. nagyon fontos, hogy gyorsan kezeljétek, mert ilyen fiatal kiskutyának még az életébe is kerülhet.
2015. jún. 17. 15:17
 6/18 A kérdező kommentje:

Nagyonszépen köszönöm a gyors válaszokat.. Rájöttünk, hogy tényleg féreg.. Nemsokára visszük állatorvoshoz -vagy jön-.. Szerinten nagy volt a gond, mert minden kajáját visszahányta. Mostmár jobbkedve van.. A féreg az alapból elöl vagy hátul jön ki? És emberre veszélyes? És, már lehet neki kaját adni, és ha nem akkor meddig várjak vele?

Előre is köszi..

2015. jún. 17. 15:47
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Kölyöknél előfordul, hogy férges lesz. Az hátul jön ki leginkább. Ha kihányja a kutya, az már nagyon komoly férgesség jele . Nyugodtan etesd , ahogy kell.
2015. jún. 17. 15:51
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Féregfüggő.A galandféreg ami talán a leggyakoribb,az hátul távozik,az orsóféregnél(én erre gondolok a te kutyád esetében)csak a pete ürül a széklettel.Ezért nehéz észrevenni,mert nem mindig hányják ki az állatok.
2015. jún. 17. 15:58
 9/18 A kérdező kommentje:

Köszi!

Ha még lenne valami, akkor irok.

2015. jún. 17. 16:16
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Szegény, elég súlyosan férges. Mihamarabb kapjon féreghajtót, majd 2 hét múlva ismét.
2015. jún. 17. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!