Tudnátok mondani olyan tápokat, amik GMO mentes húsból vannak?
Figyelt kérdés
GMO a génmanipulált növényeket jelenti, és én olyan tápot keresek, amelyben a csirkét, marhát vagy amiből származik a hús, nem etették ilyen növényekkel.
Gondoltam rá, hogy rákeresek a forgalmazóra, hogy olyan országból származzon a táp, ahol eleve nem is engedélyezik a GMO növényeket, de sajnos nem találtam semmi listát.
Tudnátok segíteni?
2015. jún. 17. 08:57
1/4 anonim válasza:
Haha, kis naìv, azt hiszed van ilyen? Nem úgy működik már ez a világ, mèg a házi gazdaságban se biztos, hogy gmo.mentes cuccot kap az állat pedig agazda nem is tud róla... Ipari termelèsből származó kajából meg föleg nem fogsz kapni, vagy esetleg kitrüközzik, hogy papìron ne legyen benne csak a valóság meg a papìr nem feltètlen jelenti ugyanazt.
2/4 anonim válasza:
Sajnos valóban nincsenek olyan tápok, amik teljesen mentesek a GMO-tól. Ha teljesen biztos vagy abban, hogy te ezt ki szeretnéd iktatni, semmiféleképpen nem akarsz GMO-s tápot adni a kutyádnak, akkor etess nyersen. Amúgy is egészségesebb a nyers etetés, mint bármilyen szuperpremium táp, a kutya izmosabb, egészségesebb lesz a nyerstől. Viszont tápokból is vannak nagyon-nagyon jók, de annak az árát is megkérik. A legjobbak: Brit Care, Acana, AZP. Ezeknek kilója kb. 1200 forint.
3/4 anonim válasza:
A Champion azt állítja, hogy az ő tápjaik ilyenek. Tehát az Orijen és az Acana.
Ezt válaszolták valakinek két éve, aki rákérdezett:
"I hope that I can put your mind at ease by telling you that we do not any GMO ingredients. All of the animals raised for us as fresh meat ingredients are fed a GMO free diet."
4/4 anonim válasza:
Bár ez csak a friss hús összetevőkre igaz, ami dehidratáltan érkezik hozzájuk, arról nem mondott semmit. De ez is valami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!