Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudnátok mondani olyan jobb...

Tudnátok mondani olyan jobb minőségű tápokat amelyekben nagyobb méretű tápszemek vannak?

Figyelt kérdés
Sokféle szárazeledelt kipróbáltunk már és a kutyámnak valahogy egyik sem ízlett túlzottan. Talán leginkább a nagyobb tápszemű eledeleket hajlandó megenni. A kicsi szemekkel nem tud mit kezdeni. Tudom a nagytestű kutyáknak gyártott tápok általában nagy szemcsemérettel rendelkeznek csak túl nagy kiszerelésben kaphatók. Olyat keresek ami kapható max 6kg-os kiszerelésben is.

#száraztáp #tápszemek
2014. júl. 28. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Chappi

Tápban van 6kg kiszerelés is

2014. júl. 28. 21:36
 2/7 anonim ***** válasza:
A Chappi nem jó minőségű. Vegyél kimérten, ott látod, hogy mekkorák a szemek, tudsz válogatni. Milyen fajta kutyának kellene?
2014. júl. 28. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Valójában mindegy melyik um. márka. Jó a Darling is. Van egy módszer, nekem bevált.Natúr joghurtot, nem tejet, vizzel hígitva,kicsit puhítani, ízesiteni, a száraz tápot. Tejet soha! Cukor van benne, menni fog a hasa.
2014. júl. 28. 21:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy mifelénk jobb minőségű tápot nem árulnak kimérten csak megbontatlan zsákban.(nem tudom milyen okbol)A legtöbb fajta pedig nem is kapható csak interneten lehet rendelni.Amíg kölyök volt megvettem a 3 Kg-os zsákkal és el volt intézve. Csakhogy felnőtt táp nagyobb kutyáknak(25kg)csak 10 kg-os van ami nálunk fél év alatt sem fogyna el.Ezért kérem tapasztaltabbak véleményét
2014. júl. 28. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:
A happy dog kapható 4 kg-os kiszerelésben is, a brit premium meg 3kg-osban ezek jobb minőségű tápok.
2014. júl. 29. 16:30
 6/7 A kérdező kommentje:
A Brit nem rossz táp már próbáltuk csak meg kell találnom, hogy azon belül melyik fajtában vannak nagy tápszemek mert úgy látom, hogy nálunk ez a lényeg :-)
2014. júl. 31. 21:02
 7/7 anonim ***** válasza:
A britben az M-es méretben nem azt mondom, hogy hatalmasak a tápszemek, de nem is kicsik, egy kisebb testű kutyának már lehet nagynak nevezni :)
2014. aug. 4. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!