3 hónapos csivava nem hízik, csak nyúlik. Vékony. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Eszik, de nem sokat- bár eddig is így volt- jókedvű, széklete, vizelete rendben. Súlya lassan, de gyarapszik. Jelenleg 92 dkg. Orvoshoz holnap visszük. Ma valósínűleg leesett a cukra, mert rángatózni kezdett. Cukros víztől jobban lett. Mi lehet a baj?2010. febr. 28. 20:24
11/13 anonim válasza:
Az is lehet, hogy férges. Bár az én kutyám 2 éves termetéhez képest elég vékony. Ő azért olyan vékony mert pajzsmirigy tultengése van. Nem lehet, hogy a tieddel is ez van. Az enyém elég hiperaktív. XD
12/13 anonim válasza:
Igen,igaza van az előttem szólónak pajzsmiriy tultengés is lehet az oka,ami ellen nem tudsz mit csinálni.Ezt is emlitette az állatorvosom.A 2 csivavás voltam.Enyém is egész nap ugrál,szaladgál,lemozogja azt a keveset amit eszik..
13/13 A kérdező kommentje:
Visszatértem. Örülök, hogy még ennyi választ kaptam. Köszönöm. :)A kutyus azóta jobban eszik. Poli- B-t kap orvosi javaslatra. Ez növeli az étvágyát. Nem sokat, de gyarapszik. A doki szerint is ő ilyen fajta. A tenyésztő is mondta, akitől van, hogy a kicsi apukája ilyen vékonyka. A doki szerint soha nem lesz elhízott az biztos. ;)
Most több riszt és csirkehusit kap a táp mellé. Eukanuba-t és Royalt kap. Remélem már jobban megindul majd a vastagodásban.
Egyébként tényleg érdekes, hogy ilyen minőségi tápok is hathatnak negatívan egyes kutyákra. Dehát minden kutya egy egyéniség. Meg kell találni neki a legmegfelelőbbet. Erre törekszem én is.
Még komolybb vizsgálatra nem vittem őt, remélem nem is kell.
2010. márc. 8. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!