3 hónapos csivava nem hízik, csak nyúlik. Vékony. Mitől lehet?
nekem westie-m van, és napi 4x kellett volna etetni kisebb korában.
de ő inkább csak 3x evett, 5hónaposan meg volt h "könyörögtem neki" hogy egyen már napi 2x..
most meg enne 5x is.
most 7 hónapos.
szóval ne aggódj, lehet h ő is "kinövi", erőltetni nem szabad. Majd ő tudja, mikor esik neki jól a hami:)
Nem biztos , hogy kell laborvizsgálat, a doki mondott rá valamit?
utolsó vok.
a rángatózás valamilyen epilepsziás roham esetleg nem lehet?:S
remélem nincs baja a kedvencednek.
azért ez olyan felháborító, hogy kiadsz nem kevés pénzt azért, hogy tudomásod szerint a legjobb tápot vedd meg a kutyusodnak, és nem az a vége, hogy elégedetten veszed neki hónapról-hónapra, de még rosszat is tesz.
ennyire nem ellenőrzik le vagy megveszik a vizsgálatokat vagy nem tudom..és nem egy panaszt olvasok már a hillsről, royal canninról:S
a márka mindegy is most, de számomra ez olyan hihetetlen.:S pláne hogy prémium tápnak számítanak. egy prémium táptól nem ezt várja az ember:(
Ha lehet, írd meg, mire jutott az orvos.
A tápoknál meg nem az a hiba, hogy rosszak, hanem meg kell találni az adott kutyának megfelelőt.Ha tenyésztőtől van a kutya, általában ő ismeri a vonalát és tud ajánlani megfelelő tápot, ami nála is bevált.
Ismerek nagytestű, nem is gondmentes fajtát tenyésztőt, aki Royallal etet minden korosztályt és remek kondiban vannak a kutyái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!