Miért ilyen kutyaellenes város Debrecen?
A kedvedért nem lesz folyó Debrecenben...:)
Ha úgy sétáltatod a kutyusaidat, hogy mást nem zavar, és összeszeded utána a "termést", akkor senki sem fog cseszegetni!
Valószínűleg félreérthetően tettem fel a kérdést. Nem ürít a kutyám séta közben, mivel mindig ugyanabban az időben végzi a dolgát a kert egyik sarkában. (Tehát nincs mit felszedni)
Itt az a jó gazda, aki egy 2*2-es elkerített részen tartja a kutyáját, nem viszi soha sétálni, és a kutya nem ugat. No most ha te sétáltatni mered a kutyádat, a többi kutya ugat(: Így te leszel az egyes számú közellenség. Ha netalán még gyereket is viszel a kutya mellé séta közben, akkor egy rohadt kutyapecér vagy, aki a kutyával foglalkozik, ahelyett, hogy a gyerekkel foglalkozna. Debrecen környezetében sok mesterséges tó van (bár lassan kiszáradnak) (Fancsika, Mézeshegyi-tó, Vekeri-tó, Látókép) de sehova nem lehet beengedni a kutyákat Ott a Keleti is, de oda sem szabad kutyát beengedni. A városban nincs egyetlen Önkormányzat által létesített kutyafuttató se.
Nos, ezen okok miatt írtam ki a kérdésemet.
Nekem is van kutyám, s nekem nincsenek rossz tapasztalataim! A Keletiben már úsztattuk egy párszor - senki sem szólt hogy nem lehet.
Én meg ezért írtam amit írtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!