Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit lehetne tenni a kutyákkal?

Mit lehetne tenni a kutyákkal?

Figyelt kérdés

Igazából nem is velük van a probléma.Három van, de nem az enyémek.Családi házban lakunk, albérletben.Van kert, udvar, tehát szabadon lehetnek.Akié a ház, nem lakik itt, csak jön ide a melós cuccaiért, no meg etetni a kutyákat.Az utcára kimennek, napközben is, mert mindig ásnak lyukat a nagykapu alatt.A szembe szomszéd kutyájával "karöltve".Mindig nekünk mondja hogy ne engedjük ki őket.Már miliószor mondtam hol mernnek ki,de nem csinál semmit se.Egy szomszéd idős bácsi már szólt, ha mindig kinn lesznek a kutyák, feljelenti.

Most bezárt kettőt.Amelyiket nem zárta be, itt nyüszít, a másik kettő meg az udvar hátsó felében.Mivel ő(k)nincsenek itt,mi hallgatjuk.Én sajnálom őket, mert valahogy megkéne oldani hogy ki se menjenek,meg minket se zavarjanak.(ma is már hajnalban elkezdték az ugatást,órákig kellett hallgatni)Igazából nem is értem minek tartja őket.Azon kívül, hogy ad nekik enni inni nem is törődik velük.A multkor azt mondta a fiamnak, ha kimennek, kenjed vágjad őket...

Már mindenféle képp mondtam neki.Komolyan, viccesen.

Semmi.Mit lehetne tenni?

Bocsi, hogy ide írtam.Az egyébb kategóriában úgysem válaszoltak volna.

Kösz a válaszokat.

2010. febr. 28. 15:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
28%

megkéne kötni őket

imádom a kutyákat

de megkell érteni a gazdinak hogy kibújnak :))

az én kutyém sose megy ki, meg sem kell kötni :)Ha azt akarjuk hogy pórázon kijöjjön velünk ő akkor se megy nagyon messze:)

légyszives segítsetek : http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__kert__693781-milyen-vi..

2010. febr. 28. 15:57
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha nem nagy gond szerintem valahogy ti is beáshatnátok a lyukakat ha úgy is ott vannak együtt kell velük élnetek nem utáljátok őket lehetnétek velük barátságosak lehet egy kis foglalkozás és nem is szöknének el!
2010. febr. 28. 15:59
 3/24 anonim ***** válasza:

első vagyok

ja , 2. igazad van :)

de hogyha megint kiássák?

egy óra alatt kitudják

na amikor a nyuszimat kiraktam ilyen kis ketrec szerűségben nyáron legelni, ey félóra múlva azt látom hogy ott szalad

a kutyum kiásta :D

2010. febr. 28. 16:02
 4/24 A kérdező kommentje:
Hát, rajtunk kívül nem is foglalkozik velük senki.A nagy hidegek idején én melegítettem nekik tejet, kenyérrel,mert soha nem kapnak mást(a gazdájuktól)mint száraz kutyaeledelt.Ha jövök,és meghallják a hangomat már szaladnak.Ha kinn vagyunk is símogatjuk őket,és jól elvannak körülöttünk.Hiába van odatéve tégla, addig addig piszkálják, míg i nem tudnak menni.Meg a tulaj rendszeresen használja a nagykaput,az utánfutója miatt.Mivel a ház nem az enyém, én ennél többet nem tehetek.Megkötni biztos nem fogja őket,mert védik a házat.Mondja ő.Ezért vannak...
2010. febr. 28. 16:08
 5/24 anonim ***** válasza:
18%

első vagyok

Komolyan?csak száraz táppal etetik?

háth akkormegértem szerencsétleneket hogy mért szöknek meg.Jobb is lenne hogyha elvinnékaz ilyen emberektől

jó végülis ti etetitek, de nem ati kutyátok, :S

2010. febr. 28. 16:10
 6/24 Akiteki ***** válasza:
93%

Jesszusom!

Tényleg azt hiszed, hogy meleg tejet meg kenyeret adsz egy kutyának, akkor megfelelőlen gondoskodsz róla?

Kedves utolsó: Az enyémek is csak száraz tápot kapnak. Nem szoktak elszökni kajálni, főleg nem tömöm öket tejes kenyérrel!

Nem a kutyákkal kell kezdeni, hanem a gazdával.

Ha a kutyák nem hagynak nyugtot a szomszédoknak, akkor minden okuk megvan feljelenteni a helyi önkormányzatnál.

Te meg inkább ne etesd ilyesmikkel a szerencsétleneket.

2010. febr. 28. 16:14
 7/24 A kérdező kommentje:

Mi is szeretjük az állatokat, mindig is volt sajátunk is kutya, macska.Aranyosak meg minden.De így minek tartja őket?Már viccesen mondtam neki hogy néha adhatna nekik altatót...hát, csak nevetett rajta.Végül is, csak mi halljuk,és mi nem tudunk aluni.

Tőle félnek is kicsit.Ha ő jön elé nem szaladnak....

pedig ő a gazdájuk.A lányom nem szól rájuk,össze is ugrálják mindig.Volt olyan.hogy nem tudott kimenni tőlük, meg vissza kellett fordulni másik nadrágot felvenni.

2010. febr. 28. 16:15
 8/24 A kérdező kommentje:

Nem hiszem azt hogy ettől vagyok jó "gazda".Hanem azt gondolom attól hogy veszem afáradtságot arra, hogy törödjek velük,a sorsukkal, amire a gazdája nem áldoz egy percet se!Pedig nem az enyémek!!!

Azt mondta mikor becsukta őket,hogy most vagy megjavulnak, és nem mennek ki, vagy nem tudja mi lesz a sorsuk...

2010. febr. 28. 16:18
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
A második vagyok hát ahogy olvasom te nem tudsz többet tenni! Szép dolog tőled hogy foglalkozol velük! Csak a gazdával kellene valamit kezdeni de hogy mit arról ötletem sincs:S:S Milyen fajat kutyák amugy?
2010. febr. 28. 16:24
 10/24 A kérdező kommentje:

Keverékek.Kistestű mindd a három.

Kettő olyan bozontos, hogy elneveztük öket loncsosnak.Az öregebb a nagyloncsi, a kissebbik a kisloncsi.

A harmadiknak nincs neve.Azt mondta a "gazda" HA!!!akarunkadjunk neki nevet...

2010. febr. 28. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!