Keverék kutyusom "állapotos". Bemegy az ólba és állva elkezdi kaparni az alját. Lehet hamarosan fialni fog?
Figyelt kérdés
ezt reggel kezdte el,és azóta is csinálja!lehet fialni fog?én kb.10-e körül számítottam rá,de lehet elszámoltam!a cickói 2 napja óriásira duzzadt szinte lóg!és még annyi lenne a kérdésem,ha elkezdődik a fialás,hívjak állatorvos?
köszönöm a válaszokat.
2008. szept. 1. 14:30
1/3 anonim válasza:
hívhatnál állatorvost, de mindenképpen tegyél az ólba pokrócokat,mert amíg nem talál helyet a szülésre, addig vissza próbálja tartani, a kicsiknek nem lesz jó!!!
Azért kaparja az alját, mert ott akar biztonságos gödröt, de mivel nem tud, a pokróc megtenné...
Hívj orvost, mert akkor is ásnak, ha halva születne valamelyik kicsi, mert néhány kutyus automata temető..
Remélem minden rendben lesz..
2/3 anonim válasza:
igen a tünetek mindenképpen ellés közeledtére utalnak szerintem hívd ki a helyéről és valahogyan rögzíts oda az aljára egy takarót rongyot vagy valamilyen alomnak valót de vigyázz mert a takaróba bele is tekeredhet a kiskutya ha nincs rendesen odafogatva szerintem nem muszály állatorvost hívnod az ellés alatt de nagyon figyelgesd a kutyát és ha megszületik a kiskutya és az anya nem csinál vele akkor fogd meg éshúzd le a magzatburkot róla és vágd el a köldökzsinórt viszont az ellés után mindenlépp vidd állatorvoshoz hogy megnézze nem maradt e benne magzat sok szerencsét
3/3 anonim válasza:
Hívj állatorvost, úgy sokkal biztonságosabb lesz a szülés. Szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!