Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok azokról akik...

Mit gondoltok azokról akik csak úgy kirakják a kocsiból a kutyáikat?

Figyelt kérdés
Szerintem ez nagyon csúnya dolog...nem tudom hogy képzelik az emberek ezt a dolgot. Egyszer láttam a boltnál, hogy kiraktak egy szép kutyát (szerintem Német juhász keverék volt) és szegény kutya végig futott a kocsi után. Láttam egy másikat is (az nem biztos, hogy kirakták) de ott volt a forgalmas úton. Ti mit gondoltok róla?
2010. febr. 28. 10:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem olyan rossz érzésem van az ilyenektől...legszívesebben az összes ilyen ki szerencsétlen állatot hazavinném
2010. febr. 28. 10:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
az ilyeneknek nem való kutya és semmilyen állat. De gyerek sem. embertelenek. Még arra sem képesek, hogy egy rohadt menhelyen leadják szerencsétlen állatot. szánalom.
2010. febr. 28. 10:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Na, az ilyen embereket kéne kerékbe törni. Ha nem kell a kutya, annyi más lehetőség van. Ajándékba adni például. Embertelenek az emberek. Egyszer asszem Szerbiában találtunk egy parkolónál egy doboznyi kiskutyát. Adtunk nekik enni, de mást nem tehettünk, nemtom, mit szóltak volna a határnál, ha kiderül, hogy kutyát csempészünk.

Ha itton találunk kóbor kutyust, általában mennek a tanyára őrizni. Az ottani kutyák java kóborként került oda, és mind nagyon jól érzik magukat. Egész kis közösség alakult ki belőlük.

2010. febr. 28. 10:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kivinném őket (mármint az ilyen embereket) Szibériába télen a -40 fokban, aztán kitenném ott, hogy még egy hónap gyaloglás után se találjanak másik embert a közelben!!! Megtudnák, mit érez az a kutya, akivel ilyet tesznek! Kidobni egy családtagot... Felháborító!
2010. febr. 28. 10:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Előző, pont most olvastam Amerikában egy bíróról, aki ilyen büntetést szabott ki. Kismacskákat tett ki az erdőben egy nő, ezért arra kötelezte, hogy egy éjszakát aludjon az erdőben. Végül a nagy hideg miatt nem kellett egész éjszaka, csak 3 órát, de bevált.
2010. febr. 28. 10:56
 6/8 anonim ***** válasza:
utolsó kettővel teljesen egyet értek. Ki kellene az ilyet dobni valahol messze a világtól, étlen-szomjan, hogy a saját bőrén érezze és tanulja meg, mit tett. Az ilyen másképpen úgysem ért meg semmit: se esze, se lelke.
2010. febr. 28. 11:26
 7/8 anonim ***** válasza:
én odaláncolnám a kocsihoz, és felmennék az ilyennel a pályára, had kapkodja a lábát:((( undorító mocskos emberek vannak..illetve inkább patkányok:S
2010. febr. 28. 12:43
 8/8 anonim válasza:

Undorítónak tartom az ilyen embereket!

A mi kutyusunkat is 5 hetesen találtuk az erdőben annyira kis édes volt nem tudom hogy ki volt képes kirakni!!

De azóta legalább jó helyen van :)

2010. febr. 28. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!