Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mitől van az, hogy egyszer...

Mitől van az, hogy egyszer agresszív máskor barátságos de minimum nem törődöm?

Figyelt kérdés
Amikor ketten vagyok a kutyámal lent sétálni akkor barátkozik más kutyusokkal az emberekkel annyira nem foglalkozik vagy néha odamegy megszagolni őket és ennyi viszont ha velünk van anya egyből teljesen más lesz mintha kicserélnék a kutyát. Agresszív kutyákkal,emberekkel szemben mindegyiket elkezdi ugatni, ha a közelünkben van és olyankor teljesen elborul az agya is mintha én sem lennék ott pedig amúgy kettesben figyel rám és követi parancsaimat de ha ott van anya nem. Viszont ő esténként szeret velünk sétálni és azzal húzza a kutyám agyát, hogy vagy lemarad vagy előre megy és az neki olyan nagyon vicces, hogyha úgy megránt a kutya, hogy repülök utána. Többször rászóltam, hogy ne mert ez rossz de akkor meg elkezd pukkadni, hogy hát ennyi játékot sem lehet megengedni de nekem ez nem az és szerintem a kutyának sem max. neki. Amúgy régen viselkedészavaros volt a kutya azt hittem sikerült kinevelnem belőle de már nem tudom mit higgyek.Pedig annyit változtunk mindketten és most nem tudom megint mi ütött belé.
2015. jún. 9. 15:58
1 2
 11/13 bollocks ***** válasza:
Az összes kutya elmegy fajtisztának a kinézete alapján, mivel az összes kutya fajtiszta.
2015. jún. 10. 01:22
 12/13 A kérdező kommentje:
Akkor a gyengébbek kedvéért: Nem tudok következtetni a másik szülő fajtájára,mert a tibeti terrier erősen elnyomja és nincs semmi jellegzetesség, amiben elütne és tudnám, hogy milyen más kutyafajtánál fordulhatna elő. -.-
2015. jún. 10. 10:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszoló erre gondolt:

Fajtiszta: Faj, mint például KUTYA, MACSKA, EGÉR stb.

Fajtatiszta: Fajta, mint például TIBETI TERRIER, gOLDEN RETRIEVER, NÉMET JUHÁSZ

Érted??

Amúgy melyik kiképző félt egy kutyától?? És ki adott neki engedélyt, hogy ilyen viselkedéssel kutyákat "képezzen"??? Te jó ég, hány kutyát tehetett tönkre...

Szerintem amúgy anyukádat akarja bevédeni.

Falkasorrend helyreállítását javaslom, de ha anyukád ilyen félvállról veszi a dolgokat, nem hiszem, hogy sok javulás lesz. Legfeljebb ha majd ténylegesen megharap valakit, és elviszik a rendőrök/sintérek, talán anyukád is komolyra venné a dolgot.

2015. okt. 12. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!