Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ivaros kan+ivartalan szuka,...

Ivaros kan+ivartalan szuka, mennyire valószínű, hogy összeverekednek?

Figyelt kérdés
2015. jún. 8. 12:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Westie :) a szuka pedig mix.

Nem tudom, mi a menhelyen mutatjuk be őket egymásnak, ott van millió másik inger is, idegen helyen a kutyám barátságos másik ebekkel (orvos, kozmetikus) szóval nem tudom mi lesz, de remélem pozitív kimenetel.

Egyébként, ha ő is ivartalan lenne, segíthet a viselkedésén?

2015. jún. 9. 12:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát a fajtájából adódóan akkor teljesen természetes, hogy a kerítésen kívülieket megugatta. Ugyanis a kutyád vadászkutyának lett tenyésztve, kotorékeb, az apró vadat hajtotta fel felugatással, és őt küldték a kotorékba. Hogy hogy alakul az ismerkedés ez a másik kutya mix fajtájától és előéletétől is függ, a saját kutyádnak a viselkedését nagyából sejtheted, ennek a fajtának amúgy egy kis arisztokrata bohóc :) becenevet adták, de majd úgyis kiderül, majd megmutatják a menhelyen hogy viszonyulnak egymáshoz.
2015. jún. 9. 13:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja ha ivartalanítva lenne a kutyád elviekben nyugodtabb lenne, de szerintem fölösleges ivartalanítani, mivel a nőstény ivartalanítva van, csak akkor érdemes ezen gondolkoznod, ha nagyon nem jönne ki a másikkal, de neveléssel és megfelelő körülmények biztosításával ezt is meg lehet oldani.
2015. jún. 9. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!