A kutyám nem mer lefeküdni!?
Ma sajnos kapott egy gallért (vagy nem tudom mi a neve, az a nagy fehér búra), semmi komoly baja nincs, csak az egyik mancsán van egy kisebb seb, és a doki azt mondta semmiképp nem nyalogathatja.
De annyira zavarja ez a búra, hogy nem mer lefeküdni! Már több mint 3 órája talpon van, semmivel nem tudom rávenni hogy lefeküdjön. Leülni lemer. De nem maradhat alvás nélkül egész éjszaka! Úgy sajnálom szegényt :( Mit csináljak?
Nyugtatgattam de mostmár úgy vagyok vele hogy békén hagyom hogy ne zaklassam fel őt. Itt van a nagy szivacs az ajtó mellett, nyugodt helyen van, közel hozzánk, de mégis félek hogy nem jó ez így. Mit tegyek?
Köszönöm a válaszokat!!
Sajnos szerdáig rajta lesz :(
És leszedném, én a dokinak is mondtam hogy ezt hanyagolnám ha lehet de azt mondta muszáj :( Tudom hogy az ő érdeke de akkor is megszakad a szívem :(
Amúgy azóta kivittem a régi ágymatracomat, az hatalmas és kényelmes, és segítséggel "eldöntöttük" és lefeküdt. Pár percig még simogattam és el is aludt.. Szegénykém még most is állna ha nem segítünk neki.
Ugye a gallérral nem tud bajba esni? Nagyon mozgásigényes és félek hogy felakad valamibe.
Holnap amúgy korábban hazajövök suliból de akkor is félek. Valami tipp? :(
Igen, már megszokta! Köszönöm!! :)
Ma már a kedve is visszajött szerencsére :) És már le is fekszik, rohangál meg enni is tud vele :) Hála a jó égnek.
Éjszaka mondjuk még nagyon szenvedett tőle szegénykém :( Hajnali 1-től fél kettőig kint voltam vele mert nyöszörgött :( De nagyon örülök hogy ezt a napot kibírta már jókedvűen :))
(Amúgy vizsla kutyus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!