Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meddig verekszenek? Amíg az...

Meddig verekszenek? Amíg az egyik meg nem adja magát? Vagy ők is "megegyezhetnek" egy döntetlenben? 1 éves amstaff (szocializált, domináns) és 6 hónapos kuvasz (szocializálatlan, domináns) kanok.

Figyelt kérdés

Már összekaptak kétszer, de inkább csak erőpróba volt. A kuvasz kezdte mindkétszer.

Nem nagyon izgatja őket, hogy rájuk üvöltünk.

2015. jún. 4. 21:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én biztos nem kapkodnék egy szocializálatlan kan kuvasz után ha szukám lenne. Ha már tenyszteni akar, akkor mutasson is fel valamit érte, a normális viselkedés alap, 6 hónaposan már igazán el lehet várni.... Miért nem mondod neki, hogy előbb nevelje meg és utána engedjétek össze?
2015. jún. 5. 14:14
 12/12 A kérdező kommentje:

Az én két birka kutyámmal próbálkozunk, hogy a kuvaszt sikerüljön szocializálni. :)

Nagyon sokat eltűr az amstaff, de hát azért "mégis csak na"! :)

2015. jún. 5. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!