Meddig verekszenek? Amíg az egyik meg nem adja magát? Vagy ők is "megegyezhetnek" egy döntetlenben? 1 éves amstaff (szocializált, domináns) és 6 hónapos kuvasz (szocializálatlan, domináns) kanok.
Már összekaptak kétszer, de inkább csak erőpróba volt. A kuvasz kezdte mindkétszer.
Nem nagyon izgatja őket, hogy rájuk üvöltünk.
Amíg be nem áll a rangsor... Ja, vagy amíg meg nem ölik egymást. Nem minden kutya képes normálisan viselkedni. Engem már két kutyával is összehozott a sors aki megtámadta az enyémeket és baromira nem érdekelte, hogy az enyém gyengébb, megadja magát, vagy szuka és még tüzel is (kan volt a támadó)... Addig ment amíg le nem tudtam állítani. És egy domináns szocializálatlan kuvasz pont olyannak hangzik aki képes lesz ilyen viselkedésre...
A kutyák sem mindenttudók, ők is csak akkor tudnak egymással normnálisan viselkedni ha megtanítják őket és egészséges a lelkületük.
1. Ja, most látom a kérdést, amire gondolsz. Bár két ivaros kanom van, ők sosem verekszenek, nem én tettem fel azt a kérdést.
2. Eddig hagytam a bunyót, de azért egy kicsit aggaszt a dolog.
3. Eddig csak ivaros kanjaink voltak, mindig kettő egyszerre és soha nem volt gond belőle.
A kuvasz tenyészkan lesz, ha jó lesz, őt biztos nem ivartalanítják. Nem volt tüzelő szuka, arra nagyon odafigyelek (az egyik barátnőmnek most tüzelt a kutyája, a közelébe se mentünk), szóval nem volt az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!