Mennyi egy átlagos németjuhász mozgásigénye?
Figyelt kérdés
Napi 3x húsz perc elég lehet neki, ha van egy óra szabad futkározás?2015. jún. 2. 22:22
1/7 anonim válasza:
Agyilag is fárasztani kell, nem csak fizikailag. Ha az nincs meg, felejtsd el, mert egy rombológépet kapsz.
2/7 anonim válasza:
3x 1-1.5 óra jobb lenne..De egyébként kérdésből adódóan valószínűleg panelbe laktok...ami egy németjuhásznak nem éppen kedvező..szépen mondva..
3/7 A kérdező kommentje:
Nem panelban lakunk! Csak akarom tudni hogy mennyi a mozgásigénye. Egyébként ha pl az időt nem elosztom, hanem egyben tartom délután pl hazaérek 2-3 felé és leviszem egész délután az is jó vagy muszáj elosztani?
2015. jún. 2. 22:31
4/7 anonim válasza:
Ha kertesben laktok, és nem szükséges az egészségügyi séta minden nap, akkor szerintem jobb, ha egyben tartod, de azt intenzíven mozgással, feladatokkal egybekötve.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen pont erre gondolok, hogy ha csak egyszer mozgatom de akkor rendesen, az elég? Amíg nem megyek vele valahová nem szedi szét a kertet? (nagyon szép kertünk van, halastóval)
2015. jún. 2. 22:54
6/7 anonim válasza:
Ha kellőképpen lefárasztod agyilag és fizikailag, nem fog rombolni az udvaron sem.
Viszont sétát tegyél bele a lefárasztásba, mert egy idő után az udvarotok unalmas lesz neki, bármilyen nagy kertetek van, és bármilyen szép az a halastó.
7/7 gery95 válasza:
nekem kan németjuhászom van 11 hónapos napi 2x fogalakozok vele, de az abból áll hogy kiengedem a kennelből ebből kb fél órát 20percet szinte csak fut rohangál ide oda, utána jön egy kis labdázás fogócska, utána jön egy kis pórázon való séta az udvarba utána az autcán ez kb fél óra megint csak közbe gyakorolunk, ül marad fekszik indul stb, hazamegyek megint vagy 20perc játék és így kb már le fárad látszik rajta hogy megunja. de van mikor napi 1x tudom csak megtenni ezt. tehát nekem eléggé atletikus alkat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!