Elkötelezettség egy fajta iránt egy életre? Neked hogy alakult ki és melyik fajta iránt? Olvass tovább:
Figyelt kérdés
Annyi embertől hallom hogy akinek egyszer ilyen kutyája volt többet másmilyet nem akar majd. Én évek óta keresem hogy melyik lenne számomra ez a fajta, de akármit nézek ki, mindig akad később valami ami miatt kiderül hogy nem jó. Nem tudok belenyugodni, pedig kutyám mindig lesz egész életemben, de szeretnék én is elköteleződni egy fajta mellett. Ami kutyám most van nagyon szeretem, szüleim választották a fajtát, de nem szeretnék majd többet, mert ez a kutya számomra az első, megismételhetetlen kutyám és mert a fajta amúgy túl hiperaktív hozzám-15 évre alkalmazkodom hozzá, de egy életen át nem vállalnám be.2010. febr. 26. 21:13
21/25 anonim válasza:
Köszi a lepontozást (11:30). Nem értem, miért kellett, de biztos úgy van - ez szerintem pont nem ilyen lepontozhatós téma. Én legalább a kérdésre válaszoltam, nem úgy mint egyesek az elején...
22/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolóknak, aki meg lepontozta azt aki a kérdésemre válaszolt azzal nem kell foglalkozni, én hasznosnak szavaztam meg a beírásod borderes:)
2010. febr. 28. 10:14
23/25 anonim válasza:
Főleg azért lettél lepontozva szerintem, mert nem magyarul írsz!!!! Ne rongáld a magyar nyelvet, írj normálisan!
Köszi a többiek nevében is!
Kérdezőnek: Én az óriás schnauzer fajtába szerettem bele végérvényesen, nyugodt, nem túl pörgős, de kiváló sportkutya, kiváló őrző-védő, nagyon könnyen tanul. Hatalmas mozgásigénye van, ez a legfőbb szempont.
24/25 anonim válasza:
És ebbe neked mi a nem magyar? Tudod mi az az obedience? Nyilván nem, mert akkor tudnád, hogy ennek ez a neve és nem egyenlő a Magyarországon ismeretes engedelmességi vizsgával. Vagy hogy border collie-nak hívom a fajtát? Akkor ha ennyire okos vagy, mondd már meg légyszíves ennek a fajtának a magyar nevét, had világosuljak meg. Vagy újabban az a menő, hogy akinek nem magyar kutyája van és olyan sportért rajong, aminek nincs magyar elnevezése azt már le nyugat-sznobozzuk? Győzzön a jobbik, Hazafi. Nem baj, akkor a következő kommentem angolul írom és majd lefelé gyúrok. Vagy inkább megtanulok kínaiul, az még jobb. Pfff
25/25 anonim válasza:
És akkor te se rondítsd a magyart a schnauzer-rel, vagy találj neki magyar nevet vagy legyen magyar kutyád, Magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!