Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Extra mini yorkit szeretnék...

Extra mini yorkit szeretnék venni! Hol érdemes néznem ahol megbízható?

Figyelt kérdés
Mindenképpen extra mini,kislány, rövidszőrű yorkit szeretnék, akik jó vérvonalú szülőktől származnak! Lehetőleg 45.000-70.000 ft közötti árkategóriában!

2015. máj. 31. 17:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Olyan augusztusban gondoltam elhozni, de már előre nézegetem, olvasgatom hogy mit hogyan! Természetesen nem pár ezer ft-on fog mulni a kiskutya egészsége!
2015. máj. 31. 20:53
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Rendes tenyésztőknél érdeklődj, ne apróhirdetésekből vegyél kutyát.

Előttem már leírták, hogy nincs extra mini meg mini yorkie, meg rövidszőrű sincs. Egyféle van, a többi szaporított, beteg, méreten aluli. Tájékozódj a standardról, olvass a fajtáról vásárlás előtt!

Arra figyelj, hogy csak törzskönyvvel vegyél kutyát, lehetőleg olyan tenyésztőtől, akinek jó híre van, kutyáit szűreti az öröklődő betegségekre, családi körülmények között tartja, jól szerepel kiállításokon. A kölyköt leghamarabb 8 hetesen adja át neked chippel, törzskönyvvel, 2 oltással, szerződéssel. A megbízható hely ilyen.

Olyan helyről ne vegyél, ahol választhatsz, hogy kérsz-e törzskönyvet, mert anélkül "olcsóbb". Valamint ahol nem mutatják be a szülők tenyészengedélyét, eü. szűréseit.

Sajnos a jó kiskutya inkább a duplájába fog kerülni, mint amit írsz, de minimum 100-120 ezer körüli összegre számíts.

A kutya mérete és a lakásban tartás nem függ össze egyébként.

2015. máj. 31. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!