Ismertek megbízható Kanári Szigeteki tenyésztőt akinél
érdemes nézelődni?
Figyelt kérdés
Régóta szeretnénk ilyen fajtájú kutyust,lassan el jön az ideje és szeretnénk el látogatni pár kennelhez és meg nézni a kutyusokat és beszélgetni tenyésztőkkel,többet meg tudni a fajtáról. Tapasztalatokat szívesen olvasnák addig is :)
2013. dec. 16. 08:29
1/5 anonim válasza:
Szia!
Mivel elég heterogén fajta, így nem lesz könnyű a választás, hiszen ahány kennel annyiféle kutya. Én most hirtelen ezeket tudom, hogy megbízhatóak, más kérdés, hogy neked tetszenek-e a kutyái. Gondolom azért már kialakult egy kép, hogy ti milyen vonalban gondolkodtok.
Ja még annyit, hogy nem egy könnyen kezelhető fajta. De nem azt mondom, hogy nem lehet vele bírni, csak sokkal nehezebben, mint pl. egy boxerrel. A kutyákkal alapjában véve dominánsabb, nyilván lehet ezen változtatni. Idegenekkel semleges területén kívül, azon belül pedig nem épp barátságos :), szóval ne menjen be csengetés nélkül senki :D . A családdal egy tündérmackó, viszont határozott, erős kezű gazdát kíván.
Köszönöm h írtál, ők tetszettek a legjobban a linkelt kennelek közül :)
Amennyit tudtam neten utána olvasgattam már a dolgoknak :)
Nem vagyok kezdő kutyás,most amstaffjaim vannak(ők már nem mai csirkék :D 14-16 évesek) előttük pitjeim voltak és közép ázsiai juhászok :)Nem tudok el szakadni az úgy mond (harci) vonaltól de szeretnék másik fajtába is bele kostólni :) Most vált lehetővé az h én is magamhoz vegyek egy kis dogo canariot (hely,idő stb...:) ) Köszönöm a válaszod :)
2013. dec. 16. 20:57
4/5 anonim válasza:
Nagyon szívesen :) . Akkor nem lesz gond a neveléssel. Az új jövevényhez pedig előre is sok sikert kívánok! Előtte érdemes kiállításokra is kijárogatni, hogy lásd élőben a többi kennel kutyáit. Én is így tettem, igaz nekem mééég nincs canariom.
2013. dec. 16. 22:18
5/5 A kérdező kommentje:
kiállításra nem, de pár kennelhez mindenféle képpen ellátogatunk :)) a személyes tapasztalat sosem árt és ugye a tenyésztők sem egyformák :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!