Úgy tűnik, egyedül fogok élni, szeretnék egy négy lábú társat - megoldható így? (részletek lent)
Röviden: nagyobb teraszom van, ott kint tudna lenni. Elég levinni a kutyust naponta kétszer, reggel 9 körül, meg este 8-9 körül?
Sosem volt kutyusom, így nevelő szándékkal kérdezem, minden tanácsot megfogadok, köszi! :)
:(
sejtettem, hogy előbb-utóbb megérkeznek a kioktató válaszok, amikor pedig előre jeleztem, hogy nem vagyok otthon a témában, ezért kérdezek! se cicus, se kutyus nem volt még eddig nálam, és nem ismerem, melyik milyen tulajdonságokkal rendelkezik. nem tanítgatni szeretném, hanem azt szeretném, ha ragaszkodna, és mikor egyedül vagyok otthon, ne érezzem magam egyedül.
Én is cicát javaslok. Kutyának napi 3 séta legalább kell, amiből egy hosszabb, tanulással, szabad futással egybekötött. Úgy általában napi 3-4 órát kellene vele foglalkozni, sétálni vinni.
Egy cica sokkal kevesebb időt és energiát igényel. Ők is nagyon okosak, ragaszkodóak tudnak lenni, nagy egyéniségek :) Egy cicának jó lenne ez az élet (sokat vagy otthon, még ha dolgozol is, nagy terasz), egy kutyának sajnos ez nem lenne jó. A kutyusnak szüksége lenne más kutyákkal játékra is, sőt lehet, hogy kutyasuliba is kéne járnod vele.
Mindenképpen a cicára szavazok! Karmolni nem fog téged, illetve ha még pici és durván játszik, arról le lehet szoktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!