Kutyakikepzo Debrecenben?
szerintem ő vállal.
De majd ha az alapokat elsajátitottátok, akkor nagy segitség, ha utána csoportba is beteszed.
Én a Nagy Adrienne-t ajánlom. Rugalmas és kedves, tapasztalt hölgy.
Makai Zoltán is vállal, Ö oktat a szent ferencbe, de neki az őrző védő az esőssége, elég brutális, keményen fogja az ebet. az egyik ügyfelemnek sok volt, nem bírta nézni.
Tóth Ági agilityben jó, de beképzelt és durva a kutyákkal. Maglóczki Tibi alapfokban elmegy, nem a legjobb kiképző. A te kutyasulid hulladék, szerintem nem is nagyon léteznek, beépültek a SANSZ-ba ahol terápiás kutyákat képeznek. A csodakutyások elsősorban terápiáznak, de a Fábián Sanyi nagyon jó, előtérben tartja a gazdi igényét és őszintén segítőkész. A fábiánné pénzorientált, nem szívesen adja a férjét csak jó áron külön órákra. A csoportos foglalkozást preferálja. A DKI-ban egyedül az Annamarinak van papírja, a többiek végzettség nélkül osztják az észt. Aki problémás, azt kitessékelik, ne tartsák fel többit a fejlődésben. Nem éppen a személyreszabott problémákra vannak szakosodva. Egy DASZE nevű egyesületbe akadnak még jók, de ők is agilytiznek. személyes tapasztalatom nincs, én is az ügyfelektől tudom amit tudok, mert ők mennek egyikből a másikba. még a Dombi pistit szokták dicsérni, de ő is őrző védőzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!