Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Debrecenben westie kiskutya?

Debrecenben westie kiskutya?

Figyelt kérdés
Tenyésztő? Mindenképp debreceni kell

2015. febr. 20. 18:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%

Miért nem inkább menhelyről fogadsz be? A nem fajtatiszta kutyusok is ugyan olyan jók, sőt szeretni is jobban tudnak. Aki tényleg szereti a kutyákat, nem ad ki pénzt értük, ha ingyen életeket menthet.

Én az összes kutyusomat utcáról fogadtam be/ menhelyről hoztam, és már családtagnak számítanak. Nem fajtatisztàk, nincs pedigréjük, de nagyon tudnak szeretni, és nagyon jó társaik az embernek.

2015. febr. 20. 18:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell mindenképp debreceni?? Nem fontosabb az, hogy a tenyésztő a legjobb legyen???
2015. febr. 20. 18:53
 3/12 anonim ***** válasza:

Mi négy órát autókáztunk összesen háromszor a kiválasztott kutyusért, mert helyben nem volt. Szerintem is fontosabb, hogy a tenyésztő a legjobb legyen.

Itt vannak tenyésztők, válogass kedvedre

[link]

2015. febr. 20. 19:04
 4/12 A kérdező kommentje:
Egyetemista vagyok és nincs időm utazgatni most :/
2015. febr. 20. 19:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Istenem, hogy az emberek milyen felszínesek...:(
2015. febr. 20. 19:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha utazgatni nincs időd, akkor hogy fogsz a kiskutyára két óránként időt szakítani, hogy szobatisztaságra szoktasd?
2015. febr. 20. 19:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha utazásra nincs időd, akkor egy kiskutyára mégis hogy lenne?

Vegyél plüsst, azt biztosan kaphatsz Debrecenen belül is, és még a gondozásra sem kell időt szánni.

2015. febr. 20. 19:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs idő 1-2 órát utazni (egyszeri alkalom) egy kutyáért, aki jó esetben 10-15 évig társad lesz, de napi minimum 2-3 óra azért lesz rá, hogy foglalkozz vele? Ha annyi időd sincs, hogy érte menj, tarts aranyhalat, vagy plüsskutyát, mert egy kis mozgásigényű kutya sem fogja beérni azzal, hogy reggeltől estig nyugton kell lennie, mert nincs idő játszani, tanulni, sétálni, foglalkozni stb vele.
2015. febr. 20. 19:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Hol írtam h nekem kell? :) attol h en szerzem be még nem én fogom tartani.
2015. febr. 20. 19:21
 10/12 anonim ***** válasza:
68%

Aztán hülye gyerek, miért is kéne nekünk tudni, hogy mire gondolsz?

Van neked olyanod, hogy logika? Nem nagyon.

2015. febr. 20. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!