Mekkorára nő meg és hullalytya a szőrét a westie kiskutya?
Szabi, ezt meg ne lássam még egyszer...
HULLAJTJA - így írják.
Egyébként egyáltalán nem vészes a szőrhullása (persze ehhez rendszeresen kell ápolni), és a súlya 7-10 kg között van.
A hullalytya szó számomra annyira idegennek tűnt hirtelen, hogy "hullalitia"-nak olvastam...XD Mondom mi ez valami új kutyafajta? de aztán rájöttem a hibára...
Amúgy, szerintem ugyan úgy hullalytya XD mint a többi fajta...De olvass után több oldalon is, meg lehet venni postán is ilyen kis vékony könyveket pár száz ft-rt ami egy konkrét fajtával foglalkozik. És ha többet olvasol, a helyesírásod is javulni fog, hidd el.
:DDD
Én ki tudtam olvasni, de először nem fogtam fel, hogy mi az a szó pontosan, azt hittem valami új, nagyon egzotikus kutyafajta vagy ilyesmi. Azért is kattintottam hirtelen a kérdésre, gondoltam megnézem magamnak. :D
Egyébként nem vészes, nem lesz túl nagy a kutya és általában a szőr hullás sem jár túl nagy kellemetlenséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!