Berni pásztor várható élettartama?
Előző vagyok! Remelem mindneki mas is ilyen szerencsével jar ennel a fajtának ahogyan mi is. Es ha valaki szeretne egy megbízható kennelt: Labancvolgyi kennel
A mi kutyusunk is toluk van.
Berni pásztor kutyám van, májusban elmúlt 10 éves. Legjobb fajta, imádni való békés jószág. Gyerek mellé is ajánlható, nagyon jól nevelhető, intelligens óriás.
Nem lesz 15 éves berni kedvence a családnak, ezt már tudni kell az elején, de rengeteg boldogságot hoz a család életébe.
Sajnos az enyém most esett le a lábáról, de boldog vagyok, hogy a gazdája lehettem. Imádom, szeretem, és most segítem, hogy megkönnyítsem a nehéz napjait, ami még hátra van. A szívem vérzik érte, de itt van az a sok emlék, a sok boldog óra ami már mögöttünk van, ami az évek alatt együtt éltünk meg.
Többen írtátok, hogy túltenyésztés stb. probléma van ennél a fajtánál is. Ez így van sajnos! Egy alom alá törzskönyveznek, kiskutyákat, és olyanokat, amelyeknek egyébként nem lenne törzskönyve!
Cserélgetik a szebb kutyákat, a végén azt sem tudja a "híres tenyésztő", hogy melyik kutya melyik alomból való. Bizony ez van, és ez volt, amikor mi vásároltuk a kutyusunkat. A vásárláskor más kutyát mutatott a tenyésztő amikor kértük mutassa meg a mamit és a papát, és mások voltak a törzskönyvben.
Ettől a csereberétől függetlenül csodálatos kutyánk lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!