Eukanuba, Select Gold vagy Happy Dog?
Sziasztok!
Első sorban a minőségére vagyok kíváncsi, mert most Select Goldot vettünk a 10 hetes Bichon Havanese kiskutyának és olvastam erről a tápról hideget, meleget. Másod sorban az árára.
Köszönöm!
Itt láthatod, hogy a Eukanuba és a Happy Dog egy szar táp, és azt is, hogy miért: [link]
Foods/Dog Food Directory-ban benne van mindkettő.
Select Gold-nak meg bemásolod az angol összetevő listáját ide: Foods/Instant Review Generator - és ez egész jó támpontot ad a táp minőségéről, és szintén megnézheted, miért.
Továbbá böngészhetsz, hogy az itthon beszerezhető tápok közül melyek azok, amelyek jó árban vannak és még jók is. Pl Markus Mühle, vagy Lukullus, Taste of the Wild.
Oké, értem. És a Wliderness-ről mit gondoltok?
A Select Goldról meg még annyit, hogy szerintem is jó táp. Ha jól tudom az egyik legjobb. Köszönöm!
Ugyanazt a tápot nézzük? Ezt? [link]
friss csirkehús (20%), kukorica, búza, baromfihúsliszt (15%), állati zsír, marhahúsliszt (4%), kukoricaglutén-takarmány, szárított répaszeletek (3%), állati fehérje (hidrolizált), kukoricaliszt, lenmag (1,5.%), lignocellulóz (1,5.%), kalcium-karbonát, lazacolaj (0,4%), nátrium-klorid, napraforgóolaj (0,3.%), tojás (szárított), cikóriainulin (0,1%).
A búza meg a kukorica szerinted mi, ha nem gabona? A friss csirkehús, ami 20%, akkor az a szárított tápban a 20% 30%-a, ami 6% valójában, mert a hús rengeteg vizet tartalmaz.
De etesd csak ezzel, ha neked nem baj, hogy ennél olcsóbbért klasszisokkal jobb tápot is kaphatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!