Ezek közül a legjobb kutyatáp? Josera, Select gold, Brit, Royal, Pro Plan, Happy dog vagy Dog chow
Figyelt kérdés
Most lesz egy kiskutyám de nem szeretnék neki rossz kutyatápot adni.2015. ápr. 8. 11:51
2/8 anonim válasza:
Szia! 5 es fel honapos nemetjucit a Royal Canin German Shepherd fajtatappal etetem es imadja, a szore is szep tole, suly is rendben. Royalnak a fajtatapjai jok, dragabbak mint a standard tapjaik en a fajtatapot veszem 9 ezerert 3kg-t. Viszont a standardtol neki hasmenese volt.
3/8 anonim válasza:
A felsoroltak közül én a Britet és a Joserát javaslom ez a kettő vezető a felsoroltak közül és árban sem rosszak.A Select gold sem rossz.Pro Plan,Happy dog,Dog Chow számomra közép kategória.A Royalt meg felejtsd el nagyon drága és semmit sem ér.A nagy " márka " nevet fizeted meg.
Én jelenleg Panzi Fit Active családjával etetek ez is elég jó.Vagyis nekem tökéletesek a kutyáim kondiban,szőrben és a végtermék is normális és nem tonna számú. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Angol cocker spániel lesz a kiskutya.
2015. ápr. 8. 21:06
5/8 anonim válasza:
2. Vagyok. Nem tudom miert hitvany a Royal, az enyemnek minden mastol megy a hasa. Orijent probaltam es infuziora kerult tole 1 napig, vszeg a tulzott feherjebevitel miatt. Reggel kap fajtatapot a Royaltol, ebedre marhahusi, vacsora az alt. Szafalade v vmi ilyesmi.
6/8 anonim válasza:
Kedves 2-es. A Royal nem annyira jó mint amennyire reklámozzák és amennyiért vesztegetik.A név amit megfizettetnek.... nagyon sok kutya lett tőle rosszul a környezetembe.
7/8 anonim válasza:
Az én Német juhászommal a Royal Canin German Shepherd fajtatápra álltam át a Royal Canin Maxi Juniorról.De az én kutyusom bőrbeteg lett tőle .Most Brit Premium Lamb & Rice kutyatápot ettetek lassan 3 hónapja és a kutyusom vakarózása teljesen megszűnt .És a sebek a vállán nekiálltak begyógyulni.Lehet hogy csak az én kutyusom allergiás erre a tápra, de neki kimondottan jót tett a váltás.
8/8 anonim válasza:
A dog chow gyakorlatilag túlarazott hulladék . ugyan olyan jobb vagy hasonló tápot is lehet kapni féláron. 8% HÚS SZÁRMAZÉK? 20% fehérje 10 % zsír? könyörgöm. 2800 forintért vettem a turbó dog tápot kb ugyan olyan az összetétele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!