Hogy érjem el anyuéknál hogy 12. szülinapomra huskyt kapjak?
Láttál már husky-t? Kb. ugyanakkora, mint a németjuhász.
Nem 12 éveseknek való, hiszen a nálatok lévő 3 kutyával sem foglalkozol (most ellik....).
"Anya-Apa, a szülinapomat arra szeretném felhasználni, hogy még egy élőlény életét tönkretegyem, mert a meglévő három élő játékszert már unom. Ezért kérlek titeket, hogy fogjatok 200ezer forintot és vegyetek nekem egy huskyt, mert az olyan menőőő, legalább 2 hétig törődni is fogok vele"
Valahogy így. És akkor a válaszomér cserébe te is adj egy választ: mi a telerakott jóeget fogtok csinálni a németjuhász kölykökkel?! Mi a tervetek a kiskutyákkal?
A husky szánhúzó kutya, ergo még erősebben is húzhat egy fiatalabb példány sétáltatásnál, mint a németjuhász.
Ha logikusan végiggondolod, annak a vemhes németjuhásznak kb 8 kölyke is születhet, ergo lesz hirtelen 11 kutyátok, a kölykök 2 hónapos korukig szopni fognak, utána kölyök táp kell nekik, amíg a leendő gazdái el nem viszik.
És ezt mind a szüleid fogják fizetni. Főleg, ha tenyésztésről van szó, mert akkort törzskönyv, oltások, chip...
Várj még egy kicsit ezzel, olvass jobban utána a fajtának, az igényeinek stb. Én az első kutyámat 18 évesen kaphattam, és nagyon nagy felelősséggel jár.
Nagyon helyes, hogy a szüleid ellenzik. Remélem nem sikerül meggyőznöd őket.
A miért-et már előttem leírták.
Láttál már élőbe Husky-t kb akkora mint egy német juhász!!!!
12 évesen amúgy sem kell neked Husky,makacsak nagyon és több óra futásra van szükségük naponta,különben szöknek,ásnak,szomszéd tyúkokat,macskákat fogja leölni.Tapasztalt,határozott gazdáknak valóak,nem egy gyereknek.
Ha a német juhászok nevelve lennének ők sem húznának el!
Szaporításhoz külön gratulálok!! Jó lenne ivartalanítani a német juhászokat!!!!
Remélem nem engedik meg.
Nekem huskym van, 52 kilós nő vagyok, múltkor seggen csúszva húzott, pedig okos kutya, suliba is jártuk .....
Szóval a husky felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!